DRENGEudtagelse til DGI Østjyllands REPhold

Hvornår
6. sep 2020 kl. 12:00 - 6. sep 2021 kl. 18:00
Hvor
Gudenaadalens Efterskole, Hovedgaden 2, 8860 Ulstrup, Danmark
Hvem
Udøvere, 17 - 40 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 55 8008

Bliv det helt store forbillede 
DGI Østjyllands REPhold kendetegnes med deres stærke fællesskab, vilje til at være sammen omkring gymnastikken og samtidig udforske hinanden. Det er et gymnastikhold, hvor alle har en stemme, hvor vi tror på, at alle har noget at byde ind med. 
At lave gymnastik på REPholdet er et pusterum fra hverdagens studier og arbejde. Her er der plads til at være sig selv, drikke en kop kaffe og/eller en sodavand/øl i godt selskab. Her er plads til alle, og vi tror på, at fælleskabet bærer individet. 
 
Holdet består af en drengeside og en pigeside, som både træner hver for sig og fælles. De fælles træninger fokuserer på fællesskabet, så vi fremstår som ét hold til forårets opvisninger, selv om vi ikke ses hver uge. Der udleveres en detaljeret træningsplan ved sæsonstart. 
 
Holdet er et udtaget hold, og du kan kun gå på holdet, hvis du bliver udtaget den 6. september 2020. Pigerne holder fortræninger og udtagelse sammen med MiniREPholdet, mens drengene er for sig selv. 
 
Målgruppe 
Øvede drenge/mænd, som er fyldt 18 år den 31. december 2020. 
(Leder du efter pigeudtagelsen? tilmelder dig her PIGEudtagelsen til DGI Østjyllands REPhold
 
DGI Østjyllands landsdelshold er for lokalforeningsaktive. Dvs. at landsdelsholdene er et ekstra tilbud til gymnaster, (hjælpe)instruktører og/eller frivillige, der ønsker andre udfordringer og oplevelser end dem, de får I en lokalforening. 
 
Fortræninger 
Der vil være to fortræninger op til udtagelsen. Her vil der være fokus på de spring, bevægelser, sammensætninger og sekvenser, der arbejdes med til udtagelsen. Der vil være forskelligt indhold til de to fortræninger, og vi opfordrer på det kraftigste til, at du kommer til begge fortræninger. Til fortræningerne får du et indblik i de bevægelser og træningsformer, som instruktørerne står for.

  • Første fortræning: Onsdag den 26. august 2020, kl.19:00-21.30 på Gudenådalens Efterskole, Hovedgaden 2, 8860 Ulstrup.
  • Anden fortræning: Onsdag den 2. september 2020, kl. kl.19:00-21.30 på Gudenådalens Efterskole, Hovedgaden 2, 8860 Ulstrup.

Offentliggørelse af holdet 
REPholdet offentliggøres søndag den 6 september kl. 10.00 på Facebook: 'DGI Østjyllands Gymnastik & Fitness' samt på dgi.dk. 
 
Se de udtagede gymnaster under 'Praktisk info'
 
Første træning (fællestræning for både piger og drenge) 
Onsdag den 9. september 2020 kl. 19.30-22.00 på Flemming Efterskole, Skolesvinget 1, 8762 Flemming. 
 
Ugentlig træning 
DGI Østjyllands REPhold har deres ugentlige træning onsdag aften. Drengene har træninger på både:

  • Gudenadalens Efterskole kl. 19.30-22.00
  • Flemming Efterskole kl. 19.30-22.00

En detaljeret sæsonplan med træningssteder udleveres ved de første træninger. 
 
Instruktører 
REPholdet - drengesiden: Sebastian Bagger, Niels Hamborg og Tobias Vilhelmsen

Sebastian Bagger, Niels Hamborg Pedersen, Tobias Vilhelmsen

Tid og sted 
Drengeudtagelsen afholdes på Gudenådalens Efterskole, Hovedgaden 2, 8860 Ulstrup. Udtagelsen er den 6. september klokken 12.00-18.00. 
 
Forplejning 
Gymnaster må gerne medbringe madpakke/snacks, drikkedunk og lign. 
 
Medbring 
Mad, vand, korte og lange bukser - og hvad du ellers har brug for til en verdensklasse træning

Fortræninger 
REPholdets fortræninger er den 26. august og 2. september klokken 19.00-21.30. I din tilmeldingsbekræftelse kan du se hvilke(n) fortræninger du har tilmeldt dig. Møder du op uden at have tilmeldt dig, er det vigtigt du henvender dig til en instruktør, for at få noteret dine oplysninger. Trænigen finder sted på Gudenådalens Efterskole, Hovedgaden 2, 8860 Ulstrup. 
 
Vedr. fotografering 
Ved tilmelding til et DGI-arrangement accepterer du, at der må tages situationsbilleder af dig/dit barn/dine børn, som kan bruges til DGI's hjemmeside samt til trykte og sociale medier som Facebook, Instagram, brochurer og lignende – også selvom du i tilmeldingen ikke giver tilladelse til foto. Billederne anvendes ikke til markedsføring. Situationsbilleder er billeder, hvor en aktivitet eller situation er det egentlig formål med billedet. Det kan eksempelvis være publikum til et stævne, legende børn på en boldbane eller udøvere i hallen.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer