Abeunger – Puslinge gymnastik for de 3-5 årige

Hvornår
19. sep 2021 kl. 10:00 til 15:30
Hvor
ByHallen, Østerled 8, 8722 Hedensted, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 10 55 3202

Skab tryghed for børnene i gymnastiksalen.

Gymnastik skal være sjovt, tilpas udfordrende og hårdt, men vi skal også vide, hvorfor vi gør som vi gør. 
Børnene skal hvirvles ind en verden af sjove lege, udfordrende redskabsbaner og rolige stunder med og af instruktører og hjælpeinstruktører, der har en idé om, hvad de vil og ikke mindst hvorfor. 
 
Når du kommer hjem fra dette kursus er din kuffert fyldt med masser af inspiration, og du ved, hvordan du gennem gymnastikken styrker barnets motoriske udvikling.

Abeunger er et overvejende praktisk kursus, hvor vi undervejs vil koble lidt teori på i forhold til barnets motoriske udvikling, og hvordan vi sikrer at udvikle denne. I gymnastikken inkorporerer vi gennem lege og redskaber deløvelser med henblik på de færdige spring. Vi forsøger at skabe en sjov verden, hvor børnene bliver trygge uden forældre i salen.

På kurset får du: - forslag til opbygning af gymnastiktimen – brug tiden godt - masser af ideer til lege - inspiration til hvordan man kan opbygge små serier - erfaring med at bygge redskabsbaner - et komplet Abeunger-kursusmateriale

Målgruppe Kurset henvender sig til instruktører og hjælpeinstruktører med gymnaster i alderen 3-5 år, der er til gymnastik uden mor og far.

Covid-19: 
I forbindelse med arrangementer overholder DGI Sydøstjylland alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. 
 
Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’
 
Ved aflysning af arrangement grundet COVID-19, tilbagebetales det fulde deltagerbeløb.

 
Husk at du oftest har mulighed for at søge tilskud via kommunen. Find tilskudsreglerne for DGI Sydøstjyllands område her

Louise Dahlerup Djernes, Klaus Dahlerup Djernes

Hjælpeinstruktører under 13 år må gerne være med, såfremt de deltager sammen med en voksen instruktør/hjælpeinstruktør.

Der er fuld forplejning under kurset.

I deltagerprisen medfølger undervisningsmateriale

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer