Rytmisk grundgymnastik (med sved på panden) 6-9 år

Hvornår
31. okt 2021 kl. 10:00 til 14:00
Hvor
Alminde-Viuf Hallen, Storgaden 9, 6052 Viuf, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 99 år, begynder, letøvede

Nummer
2021 10 55 3304

Inspirationskursus for dig, der underviser i rytmisk gymnastik 6-9 år. Vi sætter fokus på, hvordan træningerne skal bygges op med henblik på at skabe stærke og udholdende gymnaster, som går glade, udfordrede og svedige hjem fra træning.

Det skal være sjovt at gå til gymnastik! 
 
Der vil særligt være fokus på at lave gode opvarmnings- og grundgymnastiske sekvenser, som kan bruges hele sæsonen. 

Hjælpeinstruktører under 15 år må gerne deltage – så længe der deltager en voksen instruktør/hjælper fra samme forening.

Om instruktørerne: 
Kristine Bisgaard 
Jeg er 33 år og har altid dyrket og undervist gymnastik. Jeg har i en del år undervist et udtaget pigehold i alderen 16+, men har også tidligere haft landsdelshold – 10-14, Junior og Aspirant. Selv har jeg gået på diverse pigehold og Rep-hold. 
Jeg holder særligt af grundgymnastikken og finder det yderst vigtigt at hele kroppen kommer i brug, når vi laver gymnastik. Min undervisning tager ofte udgangspunkt i grundtekniske elementer, og bærer meget præg af, at der skal sved på panden, der skal være et formål med øvelserne og tiden skal bruges effektivt.  
 
Jane Karberg Risager: 
Jeg er 32 år og jeg har dyrket og undervist i rytmisk gymnastik så længe jeg kan huske. Jeg har været instruktør på udtagede forenings- og landsdelshold, blandt andet ynglinge og Rephold. I de seneste år har jeg primært undervist gymnaster fra 16 år, men har også i min tid undervist mange yngre gymnaster.  
Jeg selv har gået på massevis af pigehold, rephold, på elitehold og rejst med DGIs 9. Verdenshold. Gennem hele min gymnastiske karriere har jeg undervist og sat pris på god grundgymnastik og vigtigheden af denne, så dette er mit primære fokus i min undervisning.
 
 
Flere kurser i rytmisk gymnastik fra DGI Sydøstjylland:

  • Tips og tricks med håndredskaber den 3. okt. 2021 tilmeld her
  • Lav en seværdig serie den 30. okt. 2021 tilmeld her

 
Covid-19: 
I forbindelse med arrangementer overholder DGI Sydøstjylland alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. 
Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’
Ved aflysning af arrangement grundet COVID-19, tilbagebetales det fulde deltagerbeløb.

 
Husk at du oftest har mulighed for at søge tilskud via kommunen. Find tilskudsreglerne for DGI Sydøstjyllands område her

Jane Karberg Risager, Kristine Bisgaard

Der er sandwich med i deltagerprisen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer