Puslinge – Træning med fart på

Hvornår
17. okt 2021 kl. 10:00 til 14:30
Hvor
Ørum Daugård Multicenter, Gl. Vejlevej 47, 8721 Daugård, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 10 55 3403

Pak den rigtige springkuffert fra starten

Mange tror, de yngste gymnaster er de nemmeste at træne. Men det er faktisk et stort og vigtigt ansvar. Som puslingetrænere skal vi have styr på, hvad vi "pakker ned i deres springkuffert", for den følger børnene på hele deres gymnastikrejse.

Vi arbejder med grundelementerne i springgymnastikken og ser på, hvad vi skal sørge for at få med i børnenes springkuffert. Vi piller springene fra hinanden, nørder opstillinger, modtagning og forudsætningerne for at kunne mestre de forskellige spring.

Du vil i løbet af kurset komme igennem følgende:

  • Den røde Tråd - hvor meget kan puslingebørn lærer?
  • Basis spring
  • Opbygning af træning og opstillinger
  • Fokus på forberedelse
  • Forudsætninger for spring

Når du tager hjem fra dette kursus, har du helt styr på, hvordan du skal pakke dine gymnasters kuffert og sørge for, at de får det rigtige med, når de skal videre fra dit hold.

Målgruppe: Kurset henvender sig til instruktører for puslingehold med gymnaster i alderen 4-6 år, hvor der ønskes et fokus på springgymnastikken. 
Hjælpeinstruktører under 15 år må gerne deltage – så længe der deltager en voksen instruktør/hjælper fra samme forening.

Lidt om underviseren: 
Mick er en erfaren instruktør og underviser. Mick arbejder ud fra mottoet: ”den trygge, engagerende og smittende relation” fra træner til gymnast er ruten til springindlæring.

Covid-19: 
I forbindelse med arrangementer overholder DGI Sydøstjylland alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere.

Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’.

Ved aflysning af arrangement grundet COVID-19, tilbagebetales det fulde deltagerbeløb.

Husk at du oftest har mulighed for at søge tilskud via kommunen. Find tilskudsreglerne for DGI Sydøstjyllands område her

Mick Ørting

I bedes alle medbringe et springbarn, som har alderen 6-8 år.

 Der er forplejning til både deltager og springbarn med i prisen.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer