Stortrampolin – brug den i hverdagen

Hvornår
13. nov 2021 kl. 10:00 til 14:30
Hvor
ByHallen, Østerled 8, 8722 Hedensted, Danmark
Hvem
Trænere, 12 - 99 år, begynder, letøvede

Nummer
2021 10 55 3404

Har du en stortrampolin i dit træningslokale, og er du i tvivl om, hvordan du skal inddrage trampolinen i den daglige træning? 
- så er dette kursus lige noget for dig.

Bliv inspireret til at bruge stortrampolin i træningen som et led i teknik og spring på dit gymnastikhold. På dette kursus vil du blive præsenteret for øvelser og aktiviteter, der kan inddrages som led i springtræningen.

Der vil være fokus på luftfornemmelse, tekniktræning, leg og trampeteknik.

Trampolinen kan være en nyttig og lærerig station i den almene træning. Ligeledes vil vi inddrage hvilke sikkerhedsaspekter, der skal tages højde for med stortrampoliner.

Lidt om instruktøren: 
Jes bruger en stor del af sin fritid på gymnastik, hvor han i øjeblikket træner TeamGym. Han har tidligere undervist forskellige aldersgrupper på breddehold - både i lokalforeninger samt på landsdelshold. Derudover underviser han på Springsikker uddannelserne samt GymDanmarks hjælpetræneruddannelse. 

Hjælpeinstruktører under 15 år må gerne deltage – så længe der deltager en voksen instruktør/hjælper fra samme forening.

 
Covid-19: 
I forbindelse med arrangementer overholder DGI Sydøstjylland alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. 
Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’
Ved aflysning af arrangement grundet COVID-19, tilbagebetales det fulde deltagerbeløb.

Husk at du oftest har mulighed for at søge tilskud via kommunen. Find tilskudsreglerne for DGI Sydøstjyllands område her

Jes Jørgensen

Der er forplejning med i deltagerprisen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer