DGI Sydøstjylland Junior MIDT - 20/21

Hvornår
6. sep 2020 kl. 17:30 - 2. maj 2021 kl. 19:30
Hvor
Rosborg Gymnasium, Vestre Engvej 61, 7100 Vejle, Danmark
Hvem
Udøvere, 13 - 16 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 10 55 8004

Velkommen til Junior MIDT

Holdet er for alle gymnaster i 7. - 9. klasse, uden undtagelse

Holdet træner søndage fra 17.30 - 19.30 på Rosborg Gymnasium i Vejle.

Der er sæsonstart søndag den 6/9-2020

Der vil være 1-2 weekendtræninger i sæsonen. Holdet forventes at deltage i 5-12 opvisninger i foråret 2021.

Der ingen krav til gymnastiske evner ud over en forventning om smil og glæde.

Dog er det et krav at gymnasterne skal være aktive i en lokalforening.

Her er der en hilsen fra vore instruktører:

Junior Midt er for dig, som ønsker at få endnu mere gymnastik i din fritid! Om du er springer eller rytmer, vil der være en masse leg, sved og store grin til træningerne.

På rytmesiden vil vi skulle udfordre os selv med en masse fed teknik, svede os igennem en masse serier og danse os frem til en fed opvisning, som vil blive udviklet og trænet i løbet af året.  Vi skal derudover også lege og springe lidt over et gymnastikgulv, så vi sammen kan blive nogle spændstige gymnaster, der kan fyre den af i Danmarks haller, når vi nærmer os foråret 2021.

På springersiden har vi fuld fart fremad. Lige som rytmesiden skal vi gennem teknik stationer, sved, sjov og springe os til nye højder. Med nogle af landets fedeste springfaciliteter har vi mulighed for at løfte hver individuel gymnast til et nyt niveau. Ud over selve springene, skal vi også udvikle et springkoncept sammen, hvor vi kombinerer de traditionelle spring med nytænkning og gøgleri. For at kunne alt det, skal vores kroppe have noget power, for vi tror meget på, at fysisk stærke gymnaster også udvikler sig mest og får færre skader, derfor vil vi også have et stort fokus på fysisk udvikling.

 Alle gymnasterne skal udfordres på eget niveau, og fællesskabet vægtes højt under hele sæsonen, hvor vi også vil have ryste-sammen-dag og weekendtræninger. Hele trænerteamet glæder sig utrolig meget til den kommende sæson og er sprængfyldte med god energi!

Kontingentet indeholder:

løn + kørsel til instruktører, halleje, opvisningstøj, holdtøj, redskaber,  weekendtræninger incl. forplejning, evt tur til Vejstrup, DGI Juniorstævne samt bus til stævne

Tilmeldingsfrister for betaling er 30. september for 1. rate og 2. februar 2021 for 2.rate. Der er mulighed for at betale begge rater på én gang med samme frist som 1. rate.

Ved for sen tilmelding pålægges der 100 kroner i gebyr.

Læs mere generel info om holdet i denne folder: JuniorMIDT infofolder

Og se mere specifikke detaljer om fx betaling i denne flyer: JuniorMIDT flyer

Alle Landsdelshold i DGI Sydøstjylland skal betragtes som et EKSTRA tilbud til din lokalforening. Dette betyder at du til hver en tid skal foretrække dit lokalforeningshold, hvis der er sammenfald af datoer, for eksempel ved opvisninger, stævner eller ekstratræninger.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer