DGI Sydøstjylland MiniREP - 20/21

Hvornår
8. sep 2020 kl. 20:00 - 2. maj 2021 kl. 22:00
Hvor
BGI-Akademiet, Gramvej 3, Bjerre, Hornsyld, 8783 Hornsyld, Danmark
Hvem
Udøvere, 17 - 40 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 10 55 8009

Velkommen til MiniREP - 20/21

Holdet er for gymnaster fra 17 år og opefter, du skal fylde 17 år inden 31/12-2020 for at gå på holdet

Holdet træner på BGI akademiet tirsdage 20-22

Der er udtagelse på holdet. Tilmelding til fortræning og udtagelse finder du her: www.dgi.dk/202010558800

Lidt om instruktørerne:

Katrine Ejbye har senest været instruktør på DGI sydøstjyllands aspirant syd. Desuden har hun trænet adskillige hold, lige fra 3 år og op til aspiranthold. Hun har selv gået på DGI sydvest rep.-hold i flere år, og senest været på DGI sydøstjylland mini-rep. Derudover har hun været på Ollerup gymnastik højskole. Katrine er gymnastik pige og den der laver de bløde lækre bevægelser og grundgymnastik. 

 Frida Lyngsøe har netop taget Sara gaardbo danseuddannelse. Hun har gået på DGI sydøst- og sønderjyllands rephold. Hun har danset på Ollerup dansekompagni, DMSA dancecompany og lavet konkurrencehiphop i Planum og DCT. Derudover har hun også været instruktør på danse workshops, sommer-rytme/dans og på VAP (Vojens aspirant piger).

 
Vi er meget engagerede og ambitiøse omkring minirep, og glæder os helt vildt til at komme i gang. Udover os, vil der også komme gæsteinstruktører i løbet af sæsonen, bl.a. Christina Rye, Amalie Schultz Damkjær m.fl. 
Kom til fortræning og hør meget mere om holdet.

Kontingentet indeholder:

løn + kørsel til instruktører, halleje, opvisningstøj, holdtøj, redskaber,  weekendtræninger incl. forplejning, samt DGI stævne

Tilmeldingsfrister: 16. september 2020 for 1. rate og 13. januar 2021 for 2.rate. Det er også muligt at betale begge rater på én gang med samme tilmeldingsfrist som 1. rate

Ved for sen tilmelding pålægges der 100 kroner i gebyr.

Læs mere specifikke detaljer om fx tilmelding og betaling i denne flyer: MinREP flyer

Læs generel info om vore voksenhold i DGI Sydøstjylland i denne folder: Voksenhold DGI Sydøstjylland

Alle Landsdelshold i DGI Sydøstjylland skal betragtes som et EKSTRA tilbud til din lokalforening. Dette betyder at du til hver en tid skal foretrække dit lokalforeningshold, hvis der er sammenfald af datoer, for eksempel ved opvisninger, stævner eller ekstratræninger.

Katrine Ejbye Thorsen, Frida Hedegaard Lyngsøe

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer