DGI Gymnastikinstruktøruddannelse - 30 timer

Hvornår
18. okt kl. 17:30 - 21. okt 2021 kl. 15:30
Hvor
Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole, Kongeåvej 34, 6600 Vejen, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 19 år, begynder, letøvede

Nummer
2021 11 55 3001

Er du over 20 år, og skal du være instruktør for et gymnastikhold? Så er DGI Gymnastikinstruktøruddannelse et godt sted at begynde.

Uddannelsen til gymnastikinstruktør er målrettet dig, der skal starte op som instruktør for et gymnastikhold, eller til dig der efter nogle års pause gerne vil i gang igen og derfor trænger til at få opdateret dine kompetencer.

På uddannelsen lærer du om alt fra opvarmning og redskabsaktiviteter til, hvordan du organiserer og integrerer lege, kreativitet, musik og læring i din træning. Du får viden om børns udvikling og gode råd og redskaber til, hvordan du etablerer et godt og konstruktivt forældresamarbejde.

Uddannelsen styrker dine gymnastikfaglige, didaktiske og menneskelige kompetencer med udgangspunkt i dit arbejde som instruktør i en forening. Undervisningen kombinerer både teori og praksis, og du må derfor forvente at skulle være aktiv på uddannelsen.

På gymnastikinstruktøruddannelsen lærer du blandt andet: 

  • at tilrettelægge og gennemføre inspirerende træning
  • at lave effektiv opvarmning
  • at gennemføre spændende redskabsaktiviteter
  • at organisere og integrere lege i din træning
  • at bruge kreativitet og musik i træningen
  • om børns udvikling
  • om det gode forældresamarbejde

Praktisk information: 

Uddannelsen til gymnastikinstruktør varer 30 timer. Efter endt uddannelse modtager du et uddannelsesbevis. For at modtage uddannelsesbeviset skal du deltage aktivt i hele uddannelsesforløbet og gennemføre alle lektioner.

 

 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer