Mor/far og barn skal have sved på panden

Hvornår
10. okt 2021 kl. 10:00 til 16:00
Hvor
Billund Idrætscenter, Kærvej 501, 7190 Billund, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder

Nummer
2021 11 55 3106

Kom og få idéer til lege og aktiviteter, hvor der er fokus på struktur, glæde og højt aktivitetsniveau. Hvordan får du mor og far med som aktive medspillere, så også de får sved på panden? Hvordan undgår du, at forældrene står langs ribberne og snakker? Kan børnene være vægtklodser for mor/far, når de skal styrketræne? - vi har et forslag.

Der vil være bud på, hvordan man via fantasi og fortælling kan gøre selv den simpleste leg til at blive morsom og udviklende. Hvordan kan du også differentiere en leg, så både den yngste og ældste kan være med i samme leg? Vi tager udgangspunkt i børns motoriske udvikling og vil kæde teori og praksis tæt sammen.

Du vil blive præsenteret for følgende:

Teoretisk oplæg

Opstart

Indledende aktiviteter

Rim og remser

Alternative legeredskaber

Motorikbane

Stafetter

Afsluttende aktiviteter

Du skal være fysisk aktiv på hele kurset, derfor er det en fordel at du er omklædt i idrætstøj.

Om instruktørerne: To erfarne instruktører, Marianne Sørensen og Annette Schulz Jensen, der har lavet gymnastik hele deres liv, undervist børn, junior og voksne. DGI-vejler, lavet et hav af aktivitetsdage, lærergerninger indenfor privat-fri og efterskoleverdenen. I 2005 startede vi selvstændig kursusvirksomhed.

Kort tid inden kursus start, modtager du en mail med praktisk information. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskoordinator Marisa Holm Schwartz på marisa.holm.schwartz@dgi.dk eller 7940 4456.

Målgruppe

Instruktører og hjælpeinstruktører, der træner far/mor og børnehold.

Marianne Sørensen, Annette Schulz Jensen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer