Bevæg dig for livet Senior Gymnastik - inspirationskursus

Hvornår
26. sep 2021 kl. 09:30 til 15:30
Hvor
Magion, Grindsted, Tinghusgade 15, 7200 Grindsted, Danmark

Nummer
2021 11 55 3133

Byg videre på din Bevæg dig for livet Seniorgymnastik kursus med dette ispirationskursus, hvor vi sætter fokus på 3 emner: 
 
Opvarmning og Puls 
Opvarmning handler om at komme til stede, møde hinanden og skabe rum for bevægelse. Vi fokuserer på at få vækket hele kroppen og udforske alle bevægeretninger. 

Pulsskabende aktiviteter (konditionstræning) intensiveres med en legende og dansende tilgang. En god idé er at deltagerne har et pulsur med. Men det er ikke et krav.  

Styrke og Balance 
Forudsætningen for en god balance, er evnen til at udvikle den rette kraft på det rette tidspunkt i de rette muskler og stabilitet. Der arbejdes med styrke/-udholdenhedstræning for alle kroppens muskler. Vi arbejder med dynamisk balance og balance i forskellige udgangsstillinger. Vi arbejder med forskellige pædagogiske tilgange, med forskellige redskaber og med forskellige opstillinger. 

Bevægelighed og Afspænding 
Bevægelighed handler om at kroppen er omstillingsparat, at kroppen kommer lidt uden for sin comfortzone, så de spændte strukturer strækkes. Der opnås en generel forbedring af blodomløbet i de stive muskler, og kroppen føles mere levende. Der arbejdes med øget flow i bevægelserne. 

 
For at deltage på kurset, skal du have gennemført Bevæg dig for Livet Senior Gymnastik uddannelsen. 
Kurset består af 3 små inspirationskurser af 2 timers varighed. Der følger ikke uddannelses materiale med uddannelsen.

Kort tid inden kursus start, modtager du en mail med praktisk information. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskoordinator Marisa Holm Schwartz på marisa.holm.schwartz@dgi.dk eller 7940 4456.

Program: 
Kl. 09.30-11.30 Opvarmning og puls 
Kl. 11.30-12.00 Frokost 
Kl. 12.00-14.00 Styrke og Balance 
Kl. 14.00-14.15 Forfriskning 
Kl. 14.15-16.15 Bevægelighed og afspænding

Rikke Sivebæk, Kirsten Christensen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer