Motionsherrer 50+ inspirationskursus

Hvornår
30. okt 2021 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Helle Hallen, Vrenderupvej 40C, 6818 Årre, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 80 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 11 55 3135

På dette kursus kan du få masser af inspiration til motionshold for mænd +50 år. Det kan være, at du har trænet et hold gennem mange år og har brug for ny inspiration til at holde mændene aktive. Det kan også være, at I i din forening ønsker at starte et nyt hold op og har brug for inspiration til, hvad denne målgruppe ønsker i deres træning.

Som deltager vil du blive introduceret for gymnastik med forskellige småredskaber, elastikker, redondobold og klude. Som en del af kurset vil der også være en præsentation  af cirkeltræning og hvordan du bruger det på dit foreningshold.

Om instruktøren: Kirsten Christensen har været gymnastikinstruktør gennem hele livet og nyder at skabe fællesskaber til at holde alle aktive. Kirsten kan med sin mangeårige erfaring hjælpe med at inspirere jer til at få succes med et motionsherrehold +50.

Kort tid inden kursus start, modtager du en mail med praktisk information. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskoordinator Marisa Holm Schwartz på marisa.holm.schwartz@dgi.dk eller 7940 4456.

Målgruppe

Instruktører for mænd 50+

Kirsten Christensen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer