Contemporary Dance & Hiphop og Groove

Hvornår
20. nov 2021 kl. 10:00 til 14:30
Hvor
Bramming Gymnastik- Og Idrætsefterskole, Gabelsvej 12, 6740 Bramming, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 75 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 11 55 3142

Kom på to lækre kurser med danser og gymnast, Rasmus Damgaard Simonsen og bliv inspireret til, hvad dansen kan i gymnastikken.

Kl. 10-12: Contemporary Dance

Bliv præsenteret for, hvilke muligheder du har med en stil inden for dans, som læner sig meget op af grundgymnastikken. Vi laver en god og dybdegående opvarmning, snakker om elementer fra dansens verden, der kan indgå i en træning og efterfølgende leger vi med koreografi. Alt sammen noget, du kan tage med hjem til træningen på dit hold.

Kl. 12.30-14.30: Hiphop og Groove

Kom med ind i et univers af fed musik og lækre bevægelser. Du tages igennem en opvarmning, som er opbygget af isolationer, som vi efterfølgende sætter sammen til sekvenser. Vi arbejder med koreografi og hvilke elementer, du selv kan bruge for at kunne løfte dine egne koreografier.

Lyder det som kurser, du vil deltage på og få noget ud af, så meld dig til og pak dine fedeste dansesneakers i tasken. Når du kommer hjem fra kurserne, har du frisk inspiration til koreografierne på dit hold.

Om instruktøren: Rasmus Damgaard Simonsen har en baggrund inden for gymnastikken, som han har gået til i alt den tid, han kan huske. Han er inspireret af og nysgerrig på, hvad dansen kan. Han glæder sig til at dele ud af egen erfaring, sine tanker om, hvad dansen kan - og til at bevæge sig til god musik med dig.

Kort tid inden kurset modtager du en mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte koordinator, Marisa Holm Schwartz, på marisa.holm.schwartz@dgi.dk eller 7940 4456.

Rasmus Simonsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer