Familielejr i uge 26: Sjov og bevægelse for hele familien

Hvornår
2. jul kl. 14:00 - 4. jul 2021 kl. 14:00
Hvor
Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole, Kongeåvej 34, 6600 Vejen, Danmark
Hvem
Udøvere, 4 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 11 55 6004

På familielejr i DGI Sydvest vil vi gerne lave 3 super-fede dage for hele familien. Der vil være aktiviteter for store børn og for små børn både sammen med og uden forældre.

I bestemmer selv i jeres familie, hvordan I fordeler jer. Er børnene store nok til at være med i en aktivitet alene, må de meget gerne det. Der vil være instruktører, der er ansvarlige for afholdelsen af alle moduler.  
 
Til lejren bliver der lavet et program, som bliver sendt ud til kursisterne inden lejrens start. Der vil hver dag være aktiviteter, hvor vi alle er samlet i familier og hvor vi skruer helt op for den store fællesskabs-klinge. Og så vil der være andre moduler, der indbyder til fordybelse og ro på krop og hoved. Der er ikke forhåndstilmelding til de forskellige moduler inden lejren - det ordner vi, når vi alle er på lejren. I har selvfølgelig som familie frie tøjler til at vælge moduler fra, hvis oplevelses-puljen bliver lidt for fyldt i løbet af dagen. 
 
Når I ankommer til skolen, bliver I indkvarteret. Dette sker i familier. Alt afhængigt af hvor mange I er, forsøger vi at indkvartere jer på ét værelse. Og er I flere end der kan være, bliver det værelser, der ligger lige ved siden af hinanden.

Aktiviteterne bliver tilrettelagt primært for børn i alderen 3-12 år og deres forældre, men ALLE er MEGET velkommen.

Der vil være aktiviteter, der henvender sig primært til de mindre børn og andre aktiviteter, hvor det er for de større børn. Det giver god mulighed for at møde andre på ens egen alder og måske starte nye venskaber op.

 • Når vi nærmer os lejren får I tilsendt praktiske oplysninger

 

Aktiviteter:

 • Vi skal på fælles o-løb/gå-tur med poster og udfordringer for alle
 • Vi skal lave bål
 • Vi skal synge morgensang
 • Vi skal lave kæmpe motorikbaner
 • Vi skal lave superhelteskole – medbring superheltedragt
 • Vi skal lave cykelbaner – medbring løbe- / pedalcykel til børn
 • Vi skal spille spil
 • Vi skal høre historier
 • Vi skal spille Volley
 • Vi skal køre på mountainbike
 • Vi skal hækle og strikke – medbring dit eget strikkeprojekt
 • Vi skal have VAND-vids løb for hele familien

 

Forplejning

Alle måltider og drikkevarer er med i prisen. Der vil være morgenmad, middagsmad og aftensmad og forfriskninger om formiddagen, eftermiddagen og om aftenen.

Hvis der er tale om forskellige allergier, kontakt venligst Steffen Bruun, 29609503, så vi kan give køkkenet besked.

 

Nye bekendtskaber

Nogle familier kender helt sikkert hinanden på kryds og tværs i forvejen. Måske kender I slet ikke nogen i forvejen. Og måske kender I alle lidt bedre, når lejren er ovre. Måske er der endda nogen, der har fået en ny ven. Det er det, sådan nogle lejre kan og vi håber, at I vil være med til at åbne fællesskabsdøren og springe ud i det.

Invitationsfolder:

Anne-Katrine Degn Petersen , Line Løftgaard Knudsen, Line Hahn Gottschalk

Vedr. COVID-19

I kan trygt tilmelde jer lejren og sikre jer pladser til de hyggelige dage på Skibelund Gymnastik og Idrætsefterskol. Hvis Familielejren skulle blive aflyst får I jeres deltagergebyr retur på samme konto som I brugte ved tilmeldingen. I kan ligeledes afmelde frem til afbudsfristen og få hele jeres deltagergebyr retur. Kontakt os også gerne hvis du har spørgsmål hertil.

På lejren har alle del I at overholde de til den tid gældende retningslinjer, for at alle får en god og tryg oplevelse. Vores dygtige undervisere, som er jeres værter på lejren vil sørge for at alt sker forsvarligt og at I får det hyggeligt, uanset hvilke regler der er til den tid. Vi elsker at være ude i naturen og det vil i høj grad blive prioriteret igen i år

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer