You Turn - Livsstilsuddannelse

Hvornår
20. nov kl. 09:00 - 5. dec 2021 kl. 17:00
Hvor
Vissenbjerg Idræts- og Kulturcenter, Idrætsvej 3, 5492 Vissenbjerg, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 16 55 3620

Livsstilsuddannelsen for dig, der vil hjælpe andre på vej. 
You Turn repræsenterer en bred forståelse af sundhedsbegrebet, hvor fokus er på især glæden ved at være fysisk aktiv, uansat alder, vægt, sygdomme eller baggrunde. Har du lyst til at motivere og støtte motionsuvante borgere til at finde glæde ved en sundere livsstil? Så er You Turn uddannelsen til dig. Uddannelsen varer 15 timer og bygger på værdier som livsglæde, fællesskab, trivsel og en tankegang om, at små skridt i den rigtige retning kan føre til varige forandringer hos den enkelte. 

På uddannelsen får du:  
- Viden, input og værktøjer til de metoder og teorier som anvendes på You Turn.  
- Undervisermanual og samtlige undervisningsmaterialer, som guider dig igennem indholdet på de 12 mødegange  
- Aktive og teoretiske moduler

Efter uddannelsen er du klar til at starte et You Turn hold - og det kan både være for seniorer, unge, motionsuvante eller andre, der gerne vil ændre livsstil. Konceptet indeholder ingen løftede pegefingre, færdige opskrifter eller kurer. Anbefalingerne lægger sig op af sundhedsstyrelsens, men med et primært sigte imod at støtte og give sparring til, at deltagerne når deres egen mål.

Et You Turn forløb efter uddannelsen vil typisk strække sig over 12 mødegange af 1,5 til 2 timers varighed og bestå af en vekslen imellem oplæg, samtale og gruppeøvelser samt praktisk træning og afprøvning af forskellige bevægelsesformer/idrætter, der tilbydes i den pågældende idrætsforening. 

Som instruktør på You Turn kan man sagtens få besøg af gæsteinstruktører, hvis der er et særligt tema, som man ønsker hjælp/sparring til fra en anden. Det kan fx. være et tema kost eller træningslære. Under den praktiske del kan det også være en fordel at samarbejde med en anden instruktør fra foreningen og evt. sammen med denne lave en time om fx. yoga, badminton, dans eller udetræning, alt efter hvilke instruktørerfaringer du selv besidder.

Uddannelsen kører over to dage - og du er efterfølgende klar til at starte hold:  
Modul 1:  20. november 2021 kl. 09.00-17.00 
Modul 2:  05. december 2021 kl. 09.00-17.00

Målgruppe 
Instruktører, der vil arbejde med nye målgrupper i foreningen. Du skal have undervisningserfaring og have lyst til at arbejde med deltagere, der gerne vil ændre livsstil. Det er ikke et krav, at du er sundhedsfaglig, men blot at du har erfaring som instruktør og en stor interesse og lyst til at inspirere andre til at komme i foreningen og finde glæde ved en sundere livsstil.

Linn trentel Busch

Forplejning/uddannelsesmateriale: 
Prisen inkluderer forplejning begge dage og undervisningsmanual. 
 
Kort tid inden uddannelsesstart, modtager du en informationsmail. 
Hvis du har spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte DGI Fyn Bjarne Stenhøj tlf. 79404610

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer