Efter-Efterskoleholdet L2022

Hvornår
29. jun kl. 10:00 - 3. jul 2022 kl. 12:00
Hvor
DGI Fyn, Svendborgvej 337, Højby, Odense S, 5260 Odense S, Danmark
Hvem
Udøvere, 17 - 23 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 16 55 4500

Tag til Landsstævne med dine efterskolekammerater!

Du har gået på efterskole og har afsluttet det bedste år i dit liv i 2018, 2019, 2020 eller 2021, hvor der ikke lige er Landsstævne. Nu har du muligheden for endnu en oplevelse for livet med dine bedste venner, også selv om I bor i hver sin ende af Danmark.

Konceptet er i sin enkelthed et samarbejde mellem Søndersø Gymnastik og DGI Fyn Gymnastik, der tilsammen vil skabe et hold, hvor tidligere efterskoleelever kan mødes og tage til Landsstævne i Svendborg sammen.

Holdet samles 3 gange forud for Landsstævnet, første træning vil være i weekenden den 8.-9. januar 2022 på en efterskole rundt om i landet mere lokalt og de to næste træninger foregår som weekendsamlinger på Fyn den 20.-22. maj og den 10.-12. juni. Vi forventer, at du kan komme til alle 3 træninger.

Du kan vælge om du vil være rytmegymnast eller springer uanset køn.

Du kan ved tilmelding vælge hvilken efterskole, du har gået på. På den måde kommer du til at bo sammen med dine efterskolekammerater, og I får pladser i opvisningen efter samme princip.

Holdet kommer til at bo sammen i Svendborg og forventeligt opvise på det store landsstævnestadion. Derudover vil der være lukkede arrangementer for dette hold i løbet af landsstævnet. Hvis du går på andre hold, der deltager i Landsstævnet, kan du sagtens opvise med dem også, medmindre de har opvisning på samme tid.

Trænerteamet vil bestå af tidligere rep.holds-, eliteholds- og verdensholdsgymnaster, Maja Refshauge Kristiansen, Louise Hjorth Lind, Rasmus Andresen og Benjamin Refshauge Kristiansen.

Print eller læs mere her.

Maja Refshauge Kristiansen, Rasmus Andresen, Benjamin Refshauge Kristiansen, Louise Hjorth Lind

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer