Efter-Efter-skolehold til L2022

Hvornår
30. jun kl. 08:00 - 3. jul 2022 kl. 12:00
Hvor
DGI Fyn, Svendborgvej 337, Højby, Odense S, 5260 Odense S, Danmark
Hvem
Udøvere, 17 - 23 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 16 55 4500

Tag til Landsstævne med dine efterskolekammerater!

Du har gået på efterskole og har afsluttet det bedste år i dit liv i 2018, 2019, 2020 eller 2021, hvor der ikke lige er Landsstævne. Nu har du muligheden for endnu en oplevelse for livet med dine bedste venner, også selv om I bor i hver sin ende af Danmark.

Konceptet er i sin enkelthed et samarbejde mellem DGI Fyn Gymnastik og Søndersø Gymnastik, der tilsammen vil skabe et hold, hvor tidligere efterskoleelever kan mødes og tage til Landsstævne i Svendborg sammen.

Holdet samles på Fyn 2 gange forud for Landsstævnet, derudover vil der i samarbejde med 3-4 efterskoler i hele landet være mulighed for fortræninger mere lokalt.

Der vil være 2 åbne træninger rundt omkring i landet i henholdsvis december ’21 og januar ’22, hvor det er muligt at prøve holdet af inden tilmelding.

Du kan ved tilmelding vælge hvilken efterskole, du har gået på. På den måde kommer du til at bo sammen med dine efterskolekammerater, og I får pladser i opvisningen efter samme princip.

Holdet kommer til at bo sammen i Svendborg og forventeligt opvise på det store landsstævnestadion. Derudover vil der være lukkede arrangementer for dette hold i løbet af landsstævnet. Hvis du går på andre hold, der deltager i Landsstævnet, kan du sagtens opvise med dem også, medmindre de har opvisning på samme tid.

Trænerteamet vil bestå af tidligere rep.holds-, eliteholds- og verdensholdsgymnaster, Maja Refshauge Kristiansen, Louise Hjorth Lind, Rasmus Andresen og Benjamin Refshauge Kristiansen

Print eller læs mere her.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer