Gymnastikskole DHG

Hvornår
2. aug kl. 08:00 - 4. aug 2021 kl. 15:00
Hvor
Dalumskolen, Demantsvej 30, 5260 Odense S, Danmark
Hvem
Udøvere, 8 - 13 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 16 55 6001

Er du imellem 8-13 år, og har du lyst til at bruge tre dage i slutningen af din sommerferie på masser af fysisk udfoldelse sammen med andre drenge og piger ? – tre dage, hvor du bliver udfordret og får lov at prøve kræfter med acro, spring- & rytmegymnastik samt leg.

Så er gymnastikskolen i DHG Gymnastik i Dalumskolen lige noget for dig. 
Her kan du udover at være fysisk aktiv det meste af dagen opleve en masse sammen med dine venner – og møde nye venner, der også synes, at gymnastik er rigtig sjovt.

Vi skal bruge kroppen, tonse, tumle, arbejde sammen i acro, lege og ha’ det rigtig sjovt - du får masser af energi og måske lyst til at lave endnu mere gymnastik. Alle kan være med uanset, om man er øvet eller ikke har lavet gymnastik før.

De tre dage vil indeholde acro, spring, rytmegymnastik, leg, sjov og konkurrencer – indimellem pauser, hvor der serveres saft / frugt / kage – madpakken skal du selv ha’ med. 

Lyder det som noget for dig? - så skynd dig at tilmelde dig.

Mandag - Onsdag kl. 8.00-15.00

HUSK at medbringe en stor madpakke til spisepausen, vi søger for frugt og saft.

Børnene skal medbringe tøj til både indendørs- og udendørsaktiviteter.

Covid-19 
Vi følger de til enhver tid de gældende Covid-19 retningslinjer fra sundhedsmyndighedernes, og du vil blive orienteret om eventuelle ændringer løbende. 
I tilfælde af at arrangementet aflyses eller flyttes til datoer du ikke har mulighed for at deltage vil du få hele tilmeldingsgebyret retur. 
 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer