Barnets udvikling - motorik (0-3 år) - de små kan mere end vi tror

Hvornår
31. okt 2021 kl. 09:00 til 11:30
Hvor
Tune Hallerne, Tunehøj 7, 4030 Tune, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder

Nummer
2021 17 55 3155

Barnets udvikling - motorik (0-3 år) - De helt små gymnaster kan mere end man tror 
Kurset er for instruktører og kommende instruktører for forældre/børn/baby hold der gerne vil mere end sanglege og kravlelege samt have en baggrundsviden. De helt små gymnaster som starter tidligt kan mere end man tror og skal støttes i deres motoriske udvikling. 
Vi sætter fokus på børns motoriske trappe og kobler ud fra børnenes udviklingstrin gymnastikkens basisfærdigheder på. 
I en kombination af teori og praksis laver redskabsbaner, aktiviteter med musik og med mindre redskaber. 
Vi taler om opbygning af timen med de helt små og hvordan vi vejleder og takler deres forældre samt hvordan du kan skabe udvikling på holdet hvor målgruppens udfoldelsesmuligheder kan være enormt forskellige fra kun, at kunne ligge på maven til andre som kravler eller går. 
Der er fokus på hvordan vi kan skabe indhold for børn i alderen 0-3 år og sikre at alle har glæde af undervisningen og føler sig trygge i gymnastikken. 
Vi klæder dig på i både teori og praksis.

Kort om instruktørerne: 
Trine og Marlene er to energisk instruktører der brænder for børnegymnastik med tilsammen over 25 års erfaring indenfor især børnegymnastik, motorik og bevægelse. Deres store entusiasme er, at udfordre børn på alle niveauer ved at skabe sjove og udfordrende leg og læring i god børnegymnastik. Deres fælles store passion er redskaber.

Klik på linket HER for at se lign. kurser på Sjælland.

Trine Hau Bentsen, Marlene Dafne

Corona: 
Alle vores kurser bliver afholdt efter gældende corona restriktioner. Bliver vi nødt til at aflyse, får du/din forening naturligvis pengene retur.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer