Inspiration for far-barn hold

Hvornår
22. aug 2021 kl. 09:30 til 12:00
Hvor
Lynghøjskolen, Lynghøjen 107, Svogerslev, Roskilde, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder, letøvede

Nummer
2021 17 55 3156

Her skal vi udfordre børn og voksne, i forhold til fart, tempo, højder, sving, springindlæring og meget mere i gymnastiksalen. Er du instruktør på far/barn hold, hvor børnene er 3-6 år, får du inspiration til indholdet i gymnastiktimen, hvor der ikke inddrages rim, remser, sanglege og rundkredse. Der skal udfordring til, for at gøre det sjovt og motiverende, og blå mærker er påkrævet! 
På kurset, skal du være klar på at deltage aktivt i øvelserne, men også dele ud af din eventuelle erfaring, samt have lyst til at debattere emnet.  
 
På kurset får du: 

  • Inspiration til redskabsbaner 
  • Inspiration til far/barn akro 
  • Inspiration til lege med fart 
  • Idéer til opvisningsprogram

Kort om instruktørerne:  
Thomas Gynther og Niels Vest har sammen startet succesen "Far og mig - til gymnastik", som i dag er blevet til to hold (2-5 år og 6-9 år) i egen forening, hvor de over de sidste 7 år, har haft 50 børn og deres fædre igennem gymnastikkarrusellen, hver eneste søndag. De har begge 25+ års undervisnings- og vejledningserfaring med aldersgrupper fra børn til voksen gymnastik. 

Andre kurser i samme kategori

Niels Vest, Thomas Gynther Sørensen

Corona: 
Alle vores kurser bliver afholdt efter gældende corona restriktioner. Bliver vi nødt til at aflyse, får du/din forening naturligvis pengene retur.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer