Opbygning, teknik og modtagning af trampet spring på GM4 niveau

Hvornår
25. sep 2021 kl. 09:00 til 11:30
Hvor
Vallekilde-Hørve Kultur- & Idrætscenter, Idrætsvej 3, 4534 Hørve, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 99 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 55 3200

På dette kursus bliver der gået i dybden med trampet spring fra gymnastikpyramidens niveau 4: 
Strakt salto 
Strakt salto med halv skrue

Der bliver lagt fokus på korrekt teknik og modtagning, samt ideer og inspiration til teknikstationer. Ligeledes diskuteres der springmetodik og opbygning, og hvordan man bedst mulig kan sikre en effektiv indlæring og udvikling for gymnasten.

På kurset får du:

  • Modtagningsteknik
  • Viden om korrekt teknik og udførsel
  • Inspiration til teknikstationer og indlæringsmetoder

Kort om instruktørerne:  
Mikkel er 26 år, tidligere konkurrence- og repholdsgymnast med ni års erfaring som instruktør med alt fra lokalhold, landsdelshold og teamgym, og er pt. instruktør inde på Københavns Rephold. 
Mikkel har været underviser hos DGI de seneste 4 år, hvor han bl.a. har hjælpeinstruktørkurser, gymnastikuddannelser og diverse inspirationskurser. William er 27 år og oprindeligt fra Svendborg, hvor han har været instruktør for blandt andet; teamgym, power tumbling og opvisningshold, siden 2009. I 2015 flyttede William til København, og har sidenhen været gymnast på Københavns Rephold, teamgyminstruktør i Hvidovre Gymnastik, instruktør på Københavns Aspiranthold og senest gymnast på DGI’s 12. verdenshold.

Mikkel Vedel, William Axel Linderoth Michaelen

Corona: 
Alle vores kurser bliver afholdt efter gældende corona restriktioner. Bliver vi nødt til at aflyse, får du/din forening naturligvis pengene retur.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer