Inspiration til opbygning og teknik bag springgymnastikkens behændigheds momenter

Hvornår
25. sep 2021 kl. 12:15 til 14:45
Hvor
Vallekilde-Hørve Kultur- & Idrætscenter, Idrætsvej 3, 4534 Hørve, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 55 3201

På dette kursus vil der blive gået i dybden springgymnastikkens behændighedsøvelser - et vigtigt ellement i udviklingen af blandt andet god grundteknik og fysik hos springgymnaster. Kurset vil formidle i teori og praksis hvordan man som instruktør indarbejder behændighedsmomenter i den daglige træning på tværs af alder og niveau. Vi vil arbejde med de klassiske behændighedsmomenter så som ruller, håndstand og stem, men også udforske hvordan der kan leges og udvikles yderligere på både velkendte og knap så velkendte øvelser.

På kurset får du: 
Inspiration og redskaber til at arbejde med behændighedsmomenter i teori og praksis. 
 
Kort om instruktørerne:  
Mikkel er 26 år, tidligere konkurrence- og repholdsgymnast med ni års erfaring som instruktør med alt fra lokalhold, landsdelshold og teamgym, og er pt. instruktør inde på Københavns Rephold. 
Mikkel har været underviser hos DGI de seneste 4 år, hvor han bl.a. har hjælpeinstruktørkurser, gymnastikuddannelser og diverse inspirationskurser. William er 27 år og oprindeligt fra Svendborg, hvor han har været instruktør for blandt andet; teamgym, power tumbling og opvisningshold, siden 2009. I 2015 flyttede William til København, og har sidenhen været gymnast på Københavns Rephold, teamgyminstruktør i Hvidovre Gymnastik, instruktør på Københavns Aspiranthold og senest gymnast på DGI’s 12. verdenshold.

Mikkel Vedel, William Axel Linderoth Michaelen

Redskabsbehov:

Nedspringsmåtter. Side- og endekasser

Et par tilløbskasser

Airtrack

Filtmåtter

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer