Inspiration på returbaner på GM 2-3 niveau

Hvornår
10. okt 2021 kl. 12:15 til 14:45
Hvor
Sorø Hallen, Ringstedvej 20, 4180 Sorø, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 55 3207

Inspirationskursus til returbaner, på niveau 2-3 i gymnastikmøllen. Hvordan laver vi nogle super gode og udfordrende returbaner? Her får du inspiration og viden om hvordan du kan opbygge gode og udfordrende returbaner, selv med et minimum af redskaber, både når gymnasterne skal retur fra bane og fra trampet. Desuden fokuseres der på hvordan du kan få returbanerne til at ”hænge sammen” med resten af dine baner, så det giver mening for gymnasterne, og så de f.eks. kan bruge returbanerne, som forøvelser til det færdige spring. Vi ser også på hvordan du kan lave returbaner som ”træn selv baner” hvor gymnasterne selv kan træne, uden der behøver at stå en instruktør, så du kan bruge tiden et andet sted. 

På kurset får du:

  • Inspiration til redskabsopstillinger for returbaner
  • Viden om, hvordan du kan bruge returbaner til at træne forøvelser til det færdige spring
  • Inspiration til fejlretning og feedback
  • Nye kompetencer indenfor modtagning på returbaner

Kort om instruktøren: 
Kasper Lundquist har undervist som gymnastikinstruktør, siden hanvar 14 år. Han har primært haft børnehold og springhold/juniorhold, og har i alle årene været instruktør i Brøndby Strands Gymnastikforening. Her er han stadig instruktør og har flere af foreningens drengehold, samt Juniorhold. Han har været en del af foreningen, som gymnast, siden forældre/barn gymnastik. Siden 2014 har Kasper undervist på flere af DGI’s kurser og uddannelser. 

Klik på linket HER for at se lign. kurser på Sjælland.

Kasper Lundquist

Corona: 
Alle vores kurser bliver afholdt efter gældende corona restriktioner. Bliver vi nødt til at aflyse, får du/din forening naturligvis pengene retur.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer