Inspiration til styrke- og mobilitet for springgymnaster

Hvornår
11. sep 2021 kl. 12:15 til 14:45
Hvor
Tune Hallerne, Tunehøj 7, 4030 Tune, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 55 3211

På dette kursus bliver der gået i dybden med styrke og mobilitet for springgymnaster. Der vil blive lagt fokus på korrekt opbygning og teknik, således at gymnasterne får mest mulig ud af de enkelte øvelser, samt minimerer risikoen for overbelastningsskader. Øvelser vil blive gennemgået i teori og praksis, og deltagerene vil få inspiration til, stationer og opstillinger der let kan indarbejdes i den daglige springtræning. 
  
På kurset får du: 
Inspiration til styrke og mobilitet for springgymnaster

Kort om instruktørerne: 
Benjamin er 25 år og kommer fra Storkøbenhavn og til daglig arbejder han som efterskolelærer på Sorø Gymnastikefterskole. Benjamin har undervist massere af foreningshold i alle aldre, både piger og drenge. Dette har han gjort i Smørum, Hedehusene og nu i Politiets idrætsforening. Inden han blev efterskolelærer var han en tur på Ollerup i foråret 17, hvor han brugte et halvt år med whips og powertumbling. Derudover har han de sidste 8 sæsoner været på Københavns Rephold. 

William er 28 år og oprindeligt fra Svendborg, hvor han har været instruktør for blandt andet; teamgym, power tumbling og opvisningshold, siden 2009. I 2015 flyttede William til København, og har sidenhen været teamgyminstruktør i Hvidovre Gymnastik, instruktør på Københavns Aspiranthold, gymnast på DGI’s 12. verdenshold og senest instruktør på Københavns Rephold. 
 

Benjamin Bramsen, William Axel Linderoth Michaelen

Corona: 
Alle vores kurser bliver afholdt efter gældende corona restriktioner. Bliver vi nødt til at aflyse, får du/din forening naturligvis pengene retur.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer