På vej mod dobbeltroterende på bane (GM4+)

Hvornår
11. sep 2021 kl. 15:00 til 17:30
Hvor
Tune Hallerne, Tunehøj 7, 4030 Tune, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 55 3212

På dette kursus skal der snakkes proces fra enkeltroterende til dobbeltroterende på bane. “Hvordan bygger vi op imod dobbeltroterende?”, og “hvornår er vores gymnaster klar?” - kurset vil tage udgangspunkt i disse spørgsmål, og vil være med fokus på, hvordan vi giver vores gymnaster de bedste forudsætninger til at kunne lave dobbeltroterende på banen. Kurset vil være delvist teoretisk og praktisk, da vi både skal snakke teknik, men også kigge på gode teknikstationer samt modtagning. Kursisterne vil få inspiration til gode teknikstationer der kan bruges i den daglige træning, og vil give nogle af værktøjerne til at kunne køre dobbelt baglænder med sine gymnaster. 

OBS: Medbring selv minimum 1 kanin, som kan lave dobbelt baglæns til at tage imod.

På kurset får du:  
Inspiration til teknikstationer der bygger op imod dobbeltroterende spring på bane. 
 

Kort om instruktørerne: 
Benjamin er 25 år og kommer fra Storkøbenhavn og til daglig arbejder han som efterskolelærer på Sorø Gymnastikefterskole. Benjamin har undervist massere af foreningshold i alle aldre, både piger og drenge. Dette har han gjort i Smørum, Hedehusene og nu i Politiets idrætsforening. Inden han blev efterskolelærer var han en tur på Ollerup i foråret 17, hvor han brugte et halvt år med whips og powertumbling. Derudover har han de sidste 8 sæsoner været på Københavns Rephold. 

William er 28 år og oprindeligt fra Svendborg, hvor han har været instruktør for blandt andet; teamgym, power tumbling og opvisningshold, siden 2009. I 2015 flyttede William til København, og har sidenhen været teamgyminstruktør i Hvidovre Gymnastik, instruktør på Københavns Aspiranthold, gymnast på DGI’s 12. verdenshold og senest instruktør på Københavns Rephold. 
 

Benjamin Bramsen, William Axel Linderoth Michaelen

Corona: 
Alle vores kurser bliver afholdt efter gældende corona restriktioner. Bliver vi nødt til at aflyse, får du/din forening naturligvis pengene retur.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer