Springmodtagning for hjælpeinstruktører

Hvornår
30. okt 2021 kl. 09:30 til 12:30
Hvor
Brøndby Strand Skole, Dyringparken 1/Strandskolevej 300, 2660 Brøndby Strand, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 55 3213

Er du nyuddannet hjælpeinstruktør og ønsker mere viden og øgede kompetencer indenfor modtagning i: Ruller, vejrmøller/rondat, flik flak, kraftspring, baglæns/forlæns- salto? Så er dette kursus lige noget for dig! Her bygger vi videre på teorien fra hjælpeinstruktøruddannelserne, og du får mulighed for at lære endnu mere om modtagning, modtagningsformer og teknik. På kurset får du mulighed for at træne din modtagning i trygge rammer, med ”kaniner” så du virkelig kan få øvet dig! Vi vil også tale lidt om opbygning af springene og fede redskabsopstillinger, som du kan bruge i din træning, og som er både gode for dig og dine gymnaster. Kort sagt: 3 timer med fuld knald på, og hvor du får masser af tid til at øve din modtagning! 
  
På kurset får du:

  • Inspiration og viden om opbygning af springene
  • Viden om modtagningsformer og metoder
  • Nye modtagningskompetencer og teknikker 
  • Inspiration til gode springopstillinger både for dig og dine gymnaster

Kort om instruktøren: 
Kasper Lundquist har undervist som gymnastikinstruktør, siden hanvar 14 år. Han har primært haft børnehold og springhold/juniorhold, og har i alle årene været instruktør i Brøndby Strands Gymnastikforening. Her er han stadig instruktør og har flere af foreningens drengehold, samt Juniorhold. Han har været en del af foreningen, som gymnast, siden forældre/barn gymnastik. Siden 2014 har Kasper undervist på flere af DGI’s kurser og uddannelser. 

Klik på linket HER for at se lign. kurser på Sjælland.

Kasper Lundquist

Corona: 
Alle vores kurser bliver afholdt efter gældende corona restriktioner. Bliver vi nødt til at aflyse, får du/din forening naturligvis pengene retur.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer