Musik, takter, tællinger og betoninger

Hvornår
25. sep 2021 kl. 12:15 til 14:45
Hvor
Vallekilde-Hørve Kultur- & Idrætscenter, Idrætsvej 3, 4534 Hørve, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 55 3350

På kurset skal vi arbejde med hvordan musik er opbygget og hvordan man bruger musik.  
Vi skal snakke en helt masse og lytte en helt masse. Vi skal tælle takter og bevæge os til takter. Noget af det vi skal arbejde med, er måske ikke nyt, men det giver en god grundforståelse til opbygning af en opvarmning eller opvisningsprogram, når man forstår, hvordan musik er bygget op. Måske opnår man en “aha” følelse, når det hele går op i en højere enhed. 
Der er her på kurset ikke noget rigtigt eller forkert, og vi skal have en masse fælles snakke om musik og tællinger. 
Sammen med det teoretiske, skal vi også bevæge os og være aktive til musik. Vi skal kombinere musikteorien med bevægelser og serieopbygning. 
 
Kort om intruktøren: 
Helene har gennem det meste af sit ungdomsliv været instruktør og bred erfaring i alt fra børnehold, juniorhold, ungdomshold, seniorhold og udtagede hold. På nuværende tidspunkt er hun rytmeinstruktør på Midt- og Vestsjællands Juniorhold Øst. Gennem sin gymnastikkarriere har hun lært rigtig meget af sinee egne instruktører og medundervisere, og hun har taget alle de gode oplevelser med i rygsækken, som hun nu deler ud af.

Helene Thornild Baagland

Corona: 
Alle vores kurser bliver afholdt efter gældende corona restriktioner. Bliver vi nødt til at aflyse, får du/din forening naturligvis pengene retur.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer