Teknik og fokus på juniorrytme – grundtræning (GM3 niveau)

Hvornår
10. okt 2021 kl. 12:15 til 14:45
Hvor
Sorø Hallen, Ringstedvej 20, 4180 Sorø, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 55 3356

Vi vil arbejde med rytme inden for gymnastikmøllens niveau 3. Her vil vi arbejde med sammensatte bevægelser, herunder forskellige sving og hop. Desuden vil vi arbejde med musikforståelse med fokus forståelse af takter og at sammensætte bevægelser til musikken. 

Kort om instruktørerne: 
Nicoline er uddannet fysioterapeut og holder af at både kunne mærke gymnastikken med kroppen, men også forstå den med hovedet. Hun har flere år bag sig som instruktør af så godt som alle aldersgrupper og går til undervisningen med en legende tilgang. Udover gymnastikken har hun danset i både ind- og udland og har mødt mange forskellige tilgange til formidling.  
Stine er uddannet ergoterapeut og arbejder pt. i en privat børnehave. Som instruktør har hun arbejdet med alle aldersgrupper, lige fra de helt små puds og til seniorerne i 65+ alderen. Senest har hun været instruktør for aspirant syd i DGI Sydøstjylland. Ud over at være instruktør ude i foreningerne, har hun også været kursusinstruktør inde hos DGI igennem de sidste 7 år. 

Klik på linket HER for at se lign. kurser på Sjælland.

Stine Brink Hansen, Nicoline Kousgaard-Laursen

Corona: 
Alle vores kurser bliver afholdt efter gældende corona restriktioner. Bliver vi nødt til at aflyse, får du/din forening naturligvis pengene retur.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer