Styrke og mobilitetstræning for rytme – junior og opefter

Hvornår
10. okt 2021 kl. 15:00 til 17:30
Hvor
Sorø Hallen, Ringstedvej 20, 4180 Sorø, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 55 3357

Vi vil på dette kursus have fokus på vigtigheden af styrketræning til rytmegymnaster. Det er ofte en overset ting hos yngre rytmegymnaster at sporten kræver høj grad af styrke, særligt for core og ben. Desuden kræver sporten også en vis mobilitet, hvorfor dette er vores andet fokus. For at opnå optimal udbytte af træningen, er det vigtigt at der er samspil mellem styrke og mobilitet.

Kort om intruktørerne: 
Nicoline er uddannet fysioterapeut og holder af at både kunne mærke gymnastikken med kroppen, men også forstå den med hovedet. Hun har flere år bag sig som instruktør af så godt som alle aldersgrupper og går til undervisningen med en legende tilgang. Udover gymnastikken har hun danset i både ind- og udland og har mødt mange forskellige tilgange til formidling.  
Stine er uddannet ergoterapeut og arbejder pt. i en privat børnehave. Som instruktør har hun arbejdet med alle aldersgrupper, lige fra de helt små puds og til seniorerne i 65+ alderen. Senest har hun været instruktør for aspirant syd i DGI Sydøstjylland. Ud over at være instruktør ude i foreningerne, har hun også været kursusinstruktør inde hos DGI igennem de sidste 7 år. 

Klik på linket HER for at se lign. kurser på Sjælland.

Stine Brink Hansen, Nicoline Kousgaard-Laursen

Corona: 
Alle vores kurser bliver afholdt efter gældende corona restriktioner. Bliver vi nødt til at aflyse, får du/din forening naturligvis pengene retur.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer