Tov - teknik, tricks og sekvenser

Hvornår
3. okt 2021 kl. 12:30 til 15:30
Hvor
Oplyses senere - DGI Midt- og Vestsjælland, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 55 3362

Kom og få lært grundteknik til håndtering af tovet, få inspiration til sekvenser, sammensætninger og tricks samt ideer til, hvordan man griber en tovserie an.

Du behøver ikke at have haft et tov i hånden før, men det kan være en fordel at have haft en eller anden form for håndredskab tidligere. Vi forestiller os du underviser gymnaster/hold fra ca. 15 års alderen eller ældre. Gymnasternes niveau er let øvet eller øvet.

På kurset får du:

  • Grundteknik til tov
  • Tricks og inspiration til at finde og udvikle tricks og sammensætninger (solo, gruppe, udvekslinger)
  • Små sekvenser til træning og serieudvikling

Kort om intruktøren: 
Viktoria startede sin gymnastiktid inden for konkurrencegymnastikken, hovedsageligt rytmisk sportsgymnastik- verden, hvor håndredskaber er i fokus, og det er derfra hun specielt trækker erfaringer fra. Hun har gået på forskellige opvisningshold, her i blandt Repholdet og PI Elitepiger i København samt Ollerups Elitehold. I 2018-2019 var jeg ude og rejse med DGI’s 12. Verdenshold. Jeg elsker at nørde og fordybe mig, og jeg glæder mig meget til at lære fra mig. 
 
 

Viktoria Visborg Thune

Corona: 
Alle vores kurser bliver afholdt efter gældende corona restriktioner. Bliver vi nødt til at aflyse, får du/din forening naturligvis pengene retur.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer