Mandehørm - alt andet end gymnastik

Hvornår
22. aug 2021 kl. 12:45 til 15:15
Hvor
Lynghøjskolen, Lynghøjen 107, Svogerslev, Roskilde, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Trænere, 18 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 55 3401

Få inspiration til alternativ holdtræning eller opvarmningsaktiviteter, målrettet mænd i 25+ alderen. 
På kurset ser vi hvordan der mixes en stor mængde af sportsgrene, lege, konkurrencer, udfordringer, styrkeprogrammer mv. - som puttes ned i en blender og derefter serveres for byens familie-far, der bare gerne vil røre sig og have en sjov træning, hvor man bliver udfordret, får sved på panden, samt får et grin med på vejen. 
Det handler om bevægelse og at være fysisk aktive sammen. 
På kurset, skal du være klar på at deltage aktivt i øvelserne, men også dele ud af din eventuelle erfaring, samt have lyst til at debattere om emnet. 

På kurset får du:

  • Idéer til hvordan vi rammer alle dem som ellers ikke kommer til gymnastik 
  • Idéer til at gøre træningen mere spændende
  • Hvordan videre udvikler vi aktiviteter 
  • Styrke/balance/CrossGym idéer 

Kort om instruktøren 
Thomas Gynther og Niels Vest er erfarende gymnastikinstruktører igennem 25+ år, på børne-og voksenhold. De har opstartet konceptet Herrer Hårdt, hvor 20 mænd 2 timer/uge, udsættes for alverdens forskellige aktiviteter, i dag på 5 år. 
Herrer Hårdt er opstartet, grundet at kroppen ikke kunne klare springgymnastikken længere, men at man gerne ville være fysisk aktive sammen. Konceptet appellerede efterfølgende også til ikke-gymnaster, således at deltagerne i dag mødes på kryds og tværs af idrætsmæssige interesser og baggrunde, som giver en styrke i træningen.

Andre kurser i samme kategori

Niels Vest, Thomas Gynther Sørensen

Corona: 
Alle vores kurser bliver afholdt efter gældende corona restriktioner. Bliver vi nødt til at aflyse, får du/din forening naturligvis pengene retur.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer