Den gode undervisning for børn

Hvornår
2. okt 2021 kl. 10:00 til 12:00
Hvor
Frederiksberg Hallen, Sorø, Smedeparken 1, 4180 Sorø, Danmark
Hvem
Trænere, 10 - 80 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 55 3701

Vi vil gennemgå metoder til hvordan, man kan undervise børn på en let og forståelig måde. Vi vil bl.a. komme ind på didaktik hvor vi både vil fortælle, demonstrer samt inddrage jer undervejs på dette kursus. 

Kort om instruktørerne

Nicoline er uddannet fysioterapeut og holder af at både kunne mærke gymnastikken med kroppen, men også forstå den med hovedet. Hun har flere år bag sig som instruktør af så godt som alle aldersgrupper og går til undervisningen med en legende tilgang. Udover gymnastikken har hun danset i både ind- og udland og har mødt mange forskellige tilgange til formidling. Desuden går hun aldrig fra en træning - hvad end det er som gymnast eller instruktør - uden at grine undervejs.

 
Stine er uddannet ergoterapeut og arbejder pt. i en privat børnehave. Som instruktør har hun arbejdet med alle aldersgrupper, lige fra de helt små puds og til seniorerne i 65+ alderen. Senest har hun været instruktør for aspirant syd i DGI Sydøstjylland. Ud over at være instruktør ude i foreningerne, har hun også været kursusinstruktør inde hos DGI igennem de sidste 7 år. I min undervisning har jeg fokus på at træning både skal være sjov og at gymnasterne skal udvikle sig. 

Stine Brink Hansen, Nicoline Kousgaard-Laursen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer