Gymnastik Generalforsamling 2021

Hvornår
24. nov 2021 kl. 19:00 til 21:00
Hvor
Holbæk Sportsby, Sports Allé 1, 4300 Holbæk, Danmark
Hvem
Ledere

Nummer
2021 17 55 7500

Vil I som medlemsforening gerne have indflydelse på udviklingen af og arbejdet med gymnastikken i DGI Midt- og Vestsjælland? 
Hvis ja, så kom til dette års generalforsamling, og grib muligheden for at sætte præg på det kommende arbejde i gymnastikbestyrelsen.

Jamen, hvordan kan vi sætte vores præg på arbejdet med gymnastikken i DGI? 
Når I er med til generalforsamlingen, har I mulighed for at komme med input og kommentarer til formandens beretning om de planer, som bestyrelsen har i den kommende periode. 
I kan også melde ind med punkter til dagsordenen. 
Det er yderligere vigtigt, at bestyrelsen vælges på det største mulige demokratiske grundlag. På den måde sikrer vi, at der en bred repræsentation af medlemsforeningerne i bestyrelsen.

Hvad får vi ellers ud af at deltage? 
I har naturligvis muligheden for at møde nogle af jeres mange kollegaer fra gymnastikforeningerne, hermed er der en unik mulighed for erfaringsudveksling.

Aftenen er for alle, der interesserer sig for gymnastik, så tag endelig hele bestyrelsen og instruktørflokken med. Det er her, I kan høre nyt om gymnastikken i DGI Midt- og Vestsjælland. Ligeledes kan alle deltagere bidrage til en god dialog og erfaringsudveksling. Alt i alt en WIN/WIN for alle. 
 
Der vil være kaffe, vand og kage i løbet af aftenen.

Hver medlemsforening med aktiviteten gymnastik har hver maksimalt fem stemmer ved afstemninger. Vær opmærksom på, at en person kan kun afgive en stemme og ikke fem samlet. 
 
Følgende valg skal foretages for bestyrelsen til generalforsamlingen 
Fire bestyrelsesmedlemmer skal vælges for et år. 
Formanden er valgt for to år, og er på valg igen i 2022.

Bestyrelsen vælges til at repræsentere, arbejde for og anskue hele landsdelen og de ca. 140 medlemsforeninger med gymnastik i de 17 kommuner, som dækkes af DGI Midt- og Vestsjælland. 
Kommunerne har vi valgt at opdele i tre geografiske områder for at lette arbejdsopgaver for kompetencegrupperne, som bl.a. afholder stævner.

Nord området - dækker kommunerne Odsherred, Holbæk og Kalundborg. 
Syd området - dækker kommunerne Ringsted, Sorø og Slagelse. 
Øst området - dækker kommunerne Lejre, Roskilde, Solrød, Greve, Køge, Ishøj, Høje Tåstrup, Vallensbæk, Glostrup, Albertslund og Brøndby. 
 
Har jeres forening emner til dagsordenen, så send dem på mail til niels.vest@dgi.dk senest d. 1. november 2021. Herefter udsendes den endelige dagsorden til mødet. 
 
Vi modtager samtidig meget gerne navne på mulige kandidater til bestyrelsen. 
Har mulige kandidater interesse i at indgå i bestyrelsen og ønsker at vide mere om det frivillige arbejde, så kontakt idrætskonsulent Niels Vest på tlf. 7940 4676 eller 
niels.vest@dgi.dk

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer