DGI Midt- og Vestsjælland 2020/2021 - Junior Nord

Hvornår
31. aug 2020 kl. 18:30 - 21. jun 2021 kl. 20:30
Hvor
Vallekilde-Hørve Kultur- & Idrætscenter, Idrætsvej 3, 4534 Hørve, Danmark
Hvem
Udøvere, 13 - 17 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 55 8005

DGI Midt- og Vestsjælland Junior Nord er et hold for gymnastikglade unge mennesker i alderen 13-17 år.  (Du skal være fyldt 13 år inden 1. september 2020). 
Holdet er også for hjemvendte efterskoleelever, som ønsker at lave gymnastik mere end én gang om ugen og vedligeholde det niveau der er opbygget på efterskolen.  
Vi træner hver mandag i tidsrummet 18:30-20:30 i Vallekilde Hørve Kultur- og Fritidscenter og henvender sig til alle gymnaster i aldergruppen.  
Første træning finder sted 31. august 2020.

Kravene for at gå på holdet er simple:  
1) man skal kunne lide at lave gymnastik, men man behøver ikke at kunne nogle specifikke spring eller lign. 
2) man skal være aktiv i en lokalforening.

Holdet vil i år have stor fokus på, at skabe et godt socialt miljø, da vi kommer til at have flere weekendtræninger, stævner samt forventning om at deltage i landsstævne 2021 i Svendborg. Det vigtigste for sæsonens instruktører er, at skabe et miljø hvor alle gymnaster føler sig trygge, og glæder sig til at komme til træning. 

Derudover er der lagt stor vægt på springsikkerheden, hvorfor springsinstruktører deltager i kurser for større spring, for at imødekomme det stigende niveau hos de unge gymnaster. Rytmeinstruktører forventer ligeledes at starte sæsonen op med inspiration fra kurser og tidligere erfaring inden for rytmegymnastikken. 

Der er ingen udtagelse på holdet, og derfor vil der være 3 prøvetræninger, hvor man kan komme og prøve kræfter af med holdet, hvorefter betaling vil finde sted, for de som ønsker at gå på holdet. 

Vi kan STÆRKT anbefale at møde op til prøvetræningerne, da instruktørerne har lagt meget arbejde i, at få holdet op og stå igen. Og husk, det er aldrig en skam at prøve noget nyt af 😄

Laura Bjerregaard Hansen, Asta Blom, Mathias Hove, Miklos Rasmussen, Julie Bobjerg Larsen, Simon Gaarde

Følgende Corona retningslinjer skal følges som gymnast. 
Disse kan blive ændret løbende. 
HER 
 

  • I tilfælde af, at Landsdelsholdene ikke kan fortsætte deres ugentlige træning på de aftalte faciliteter, vil træningen foregå på alternativ vis, i det omfang det kan lade sig gøre (i minimum 8 uger). Denne træning kan have f.eks. karakter af at være på alternative faciliteter, udendørs eller online.

 

  • I tilfælde af en længerevarende nedlukning (mere end 8 aflyste sammenhængende træninger), vil DGI Midt- og Vestsjælland refundere den del af kontingentet, der svarer til den nedlukkede periode. I sådanne tilfælde vil DGI Midt- og Vestsjælland dog tage forbehold for at refusionen reduceres, så afholdte faste udgifter er fradraget (bl.a. dragter, stævner, weekendtræning, transport m.m.). Eventuel refusion udbetales efter planlagt endt sæson.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer