DGI Midt- og Vestsjælland 2020/2021 - Aspirant Øst

Hvornår
1. sep 2020 kl. 19:00 - 22. jun 2021 kl. 21:00
Hvor
Idrættens Hus Roskilde, Møllehusvej 20, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Udøvere, 17 - 30 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 55 8015

Vi samler gymnaster og instruktører på tværs af lokalforeningerne for at sikre et højt niveau, skabe nye venskaber og nye ideer.  
 
Du skal have lyst til at udvikle dig, møde nye mennesker og selvfølgelig træne og øve serier hjemme. 
På holdet bliver der fokuseret både på den individuelles udvikling samt holdet som helhed. I løbet af sæsonen vil der blive arbejdet med jeres grundtræning, jeres udtryk, samt I vil blive udfordret kreativt indenfor andre genrer.  
 
Vi forventer, at man prioriterer og tager holdet seriøst, møder klar og forberedt op til træninger, weekendtræninger og opvisninger.  
Vi skal have det sjovt og hygge med hinanden - ikke mindst lære af hinanden. 
 
Der skal være plads til alle og til udvikling både på det gymnastiske og individuelle plan. 

Louise Jensen, Anne Skov Madsen

Følgende Corona retningslinjer skal følges som gymnast. 
Disse kan blive ændret løbende. 
HER 
 

  • I tilfælde af, at Landsdelsholdene ikke kan fortsætte deres ugentlige træning på de aftalte faciliteter, vil træningen foregå på alternativ vis, i det omfang det kan lade sig gøre (i minimum 8 uger). Denne træning kan have f.eks. karakter af at være på alternative faciliteter, udendørs eller online.

 

  • I tilfælde af en længerevarende nedlukning (mere end 8 aflyste sammenhængende træninger), vil DGI Midt- og Vestsjælland refundere den del af kontingentet, der svarer til den nedlukkede periode. I sådanne tilfælde vil DGI Midt- og Vestsjælland dog tage forbehold for at refusionen reduceres, så afholdte faste udgifter er fradraget (bl.a. dragter, stævner, weekendtræning, transport m.m.). Eventuel refusion udbetales efter planlagt endt sæson.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer