MGP Dans for 7-12 årige

Hvornår
7. nov 2021 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Solbakkehallen, Solbakkevej 26, Dalby, Jægerspris, 3630 Jægerspris, Danmark
Hvem
Trænere, fra 15 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 18 55 3354

På kurset får du indblik i forskellige grundtrin som kan bruges til opbygning af en MGP inspireret koreografi.

Du får inspiration til opvarmningsaktiviteter, der både træner nogle af grundtrinene, træner koordination og hukommelse, men også træner evnen til at lege og improvisere.

Instruktøren kommer med nogle konkrete eksempler på koreografier, men der bliver også mulighed for at arbejde med at skabe (dele af) en koreografi selv.

Koreografierne og aktiviteterne på kurset er tilpasset de store børn i indskolingen/ de små børn på mellemtrinnet. Hvis der er behov for det, kan vi diskutere undervejs, hvordan aktiviteter, trin og koreografier kan tilpasses andre aldersgrupper.

Om instruktøren: 
Yemisi Malene Andersson, Bachelor i idræt, krop, dans og bevægelse. 
Hun har danset sportsdans, disko, funk, hiphop og jazz fra hun var barn, men i 20 år har hun mest beskæftiget sig med kombinationen mellem gymnastik og dans. I løbet af de 20 år har hun undervist alle aldersgrupper, fra mor-far-barn-gymnastik, over børnedans, børnegymnastik, teendance til dansegymnastik for voksne. Desuden har hun været gymnastiklærer på idrætsefterskolen Klintsøgaard. 
Hun er ejer af og instruktør i firmaet Dans for Sjov, der laver "Powerdance" både for skolebørn og voksne. 
Hun danser også i hiphop-crewet Utopia fra Uturn Dance Studio

Du kan se alle vores rytmekurser på Sjælland HER

Yemisi Babalola Andersson

Medbring:

  • Træningstøj til praktisk undervisning
  • Skriveredskaber og notesblok

I tilfælde af at arrangementet aflyses, vil du få hele tilmeldingsgebyret retur. Hvis datoen ændres og du dermed bliver forhindret i at deltage, vil du også få dit tilmeldingsgebyr retur. Vi følger til enhver tid de gældende retningslinjer, og du vil blive orienteret om eventuelle ændringer løbende.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer