DGI Nordsjælland AfterRep

Hvornår
19. aug 2020 kl. 20:00 - 30. jun 2021 kl. 22:00
Hvor
Lillerødhallerne, Banevang 7, 3450 Allerød, Danmark

Nummer
2021 18 55 8008

Holdet er for rutinerede rytmegymnaster i alderen 25+. Deltagelse på AfterRep-holdet kræver høj mødedisciplin til træninger, ekstratræninger og opvisninger. Holdet træner 2½ time om ugen - inkl. info og administration - og det forventes, at gymnasterne deltager fra træningsstart til træningsslut. 
 
Der forventes et højt niveau i gymnastiske færdigheder, rutine og træningsengagement. Indlæringstempo for nye sekvenser og seriesammensætninger forventes højt, hvilket kan stille krav til gymnasterne om selvtræning hjemme eller før træning. Det forventes, at gymnasterne møder forberedt til træning. 
 
Vigtigst af alt, du skal være indstillet på at tage et fælles medansvar for holdet - både socialt og i særdeleshed gennem overholdelse af mødepligt til såvel den ugentlige træning, til de forventede 3 ekstra træninger i sæsonens løb, samt naturligvis til de opvisninger, det er planlagt, at holdet skal deltage i - herunder Stenbro stævnet 30.1.2021, OD-dagen 6.2.2021, DGI forårsopvisning (6-7. Marts), LandsdelsholdsGalla, Hjemmeopvisning i Lillerød Gymnastik og ikke mindst AfterRep stævnet 23.-25. april i Midtjylland. (Snejbjerg Hallerne) 
 
AfterRep holdet er for dig, som ønsker at få styrket egne individuelle gymnastiske færdigheder, og som kan se sig selv som en del af en holdpræstation og det fælles mål om et seværdigt opvisningsprogram. Derudover er AfterRep holdet et hyggeligt og socialt hold med pizzaaftener, julehygge, grin og god stemning. 
Der skal udover kontingentet påregnes ekstraudgifter til: 
• Dragt/holdtrøje 
• Stævnegebyr (AfterRep-stævne) 
• Diverse transport til opvisninger 
 
Instruktør: Jeanette Frost Ebstrup og Winnie Bomholt Tangaa 
 
Der vil som udgangspunkt ikke være udtagelse på holdet, men en forventningsafstemning i forhold til træningsengagement og gymnastisk niveau, og det vil derfor være besked efter fortræningerne om man tilbydes plads på holdet. 
 
VIGTIGT man tilmender sig EVENT inde på www.lifgym.dk da det er herigennem der sendes besked ud. Fortræningerne er gratis at deltage i. 
 
Under fortræningerne vil der optages små videosekvenser af deltagerne, som kun vil blive brugt af instruktørene. 
 
Fortræninger: Onsdag 19. august og onsdag 26. august kl. 20-22 
Træningsdag/tid fra 2.sep.: Onsdag kl. 19.30-22.00 
Træningssted: Lillerød Hallerne – hal 3, Banevang 7, Allerød 
 
Holdet er et samarbejde mellem Lillerød Gymnastik og DGI Nordsjælland.

Link til Facebook

Winnie Tangaa, Jeanette Ebstrup

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer