DGI Nordsjælland MasterRep

Hvornår
17. aug 2020 kl. 20:00 - 28. jun 2021 kl. 22:00
Hvor
Lillerødhallerne, Banevang 7, 3450 Allerød, Danmark

Nummer
2021 18 55 8009

MasterRep - holdet for gymnaster +30 år, der bare ikke kan lade være. 
 
Du har lavet gymnastik i mange år, enten for nylig eller skal til og i gang igen, og er stadig vild med at udfordre dig selv og dine gymnastiske kompetencer. Du har stadig lyst til at lave opvisninger og mærke den fede stemning både til lokale opvisninger og til stævner. 
På MasterRep skal vi lave fed gymnastik, hvor der er fokus på god grundgymnastik med spændstighed, bevægelighed og udholdenhed samt fokus på udtryk og glæde. 
Det hele kommer til at munde ud i et opvisningsprogram med lækre serier, dejlige rytmer - både med og uden ”håndredskab”. 
Så har du lyst til svedige mandage med god energi og fantastisk stemning sammen med andre spændstige gymnaster, så er MasterRep holdet lige noget for dig. 
 
Vigtigt er det, at du er indstillet på, at tage et fælles medansvar for holdet – både socialt og i særdeleshed gennem overholdelse af mødepligt til såvel den ugentlige træning, til de 4 ekstratræninger i sæsonens løb, samt naturligvis til de opvisninger, der allerede er planlagt, holdet skal deltage i – herunder Stenbro stævnet, DGI’s forårsopvisning primo marts, LandsdelsholdsGalla, hjemmeopvisning i Lillerød Gymnastik og ikke mindst DGI AfterRep stævnet 23.-25. april i Midtjylland. Der kan derudover komme yderligere opvisninger i løbet af sæsonen fx OD-dag, Tivoli, lokalopvisninger m.v. 
 
Forpligtelser: 
Det at gå på et DGI landsdelshold indebærer, at holdet har et fælles ansvar for de opgaver, der fx er til forårsopvisningerne. Mere herom senere. 
 
Der vil som udgangspunkt ikke være udtagelse på holdet, men en forventningsafstemning i forhold til træningsengagement og gymnastisk niveau. 
 
Instruktører: 
Dorte Hinrup Klitgaard, Allerød 
Conny Vørts, Frederiksværk 
 
Fortræninger: Mandag 17. august og mandag 24. august kl. 20-22 
Træningsdag/tid fra 31. august: Mandag kl. 19.45-22.00 
Træningssted: Lillerød Hallerne – hal 3, Banevang 7, Allerød 
 
Forudsætninger for at gå på holdet: 
- Har dyrket opvisningsgymnastik for nylig eller tidligere i livet 
- Interesseret i nye udfordringer og til at udvikle sig selv 
- Prioriterer tid til træning, opvisninger og stævner 
- Lyst til et dejligt fællesskab med fokus på serietræning og socialt samvær

Link til Facebook

Dorte Hinrup Klitgaard, Conny Vørts

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer