Forældretræning i naturen

Hvornår
12. sep 2021 kl. 09:00 til 12:00
Hvor
Lindevangsparken, Lindevangsparken, Finsensvej, 2000 Frederiksberg, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder, letøvede

Nummer
2021 21 55 3102

Skal din forening tilbyde familietræning for de ventende forældre og søskende - så læs mere her!

Du introduceres til at opbygge en sjov og fysisk krævende familietræning for store og små, hvor der både skal laves kolbøtter, burpees og leges.

Kurset er et praktisk orienteret med tid til refleksion over, hvordan vi laver aktiviteter, der på en gang vil være motiverende for børn og voksne. Der er fokus på at bruge naturen og de nærliggende områder til din træning. Der vil ligeledes være inspiration til emnekasser, som du nemt kan transporteres rundt.

På kurset får du: 
- Fysiske lege som udfordre barn og voksen 
- Ideer til at benytte naturen som redskaber

Kurset henvender sig til instruktører der gerne vil lave tilbud til familier der gerne vil træner sammen børn og voksne eller til foreninger der ønsker at lave tilbud til ventende forældre og søskende.

Underviseren 
Underviser Mike er en energisk ung mand med en passion for fysisk udfoldelse og børns udvikling. Han arbejder til dagligt, som foreningskonsulent i Familieidræt, laver frivilligt arbejde med familier og børn, arbejder som fysisk coach og er crossfit træner. Det er vigtigt for Mike at hjælpe børn med at udvikle sig fysisk og mentalt på en sjov, legende og lærerig måde.

Klik på linket HER for at se lign. kurser på Sjælland.

Covid-19: 
Du kan trygt tage på kurser udbudt af DGI Storkøbenhavn Gymnastik. Vi tager højde for Covid-19 og for at mindske smittespredningen følger vi generelle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen. Husk, at vi alle har et ansvar for at passe på hinanden og begrænse smitten.

Vi holder afstand under træningen og du bedes have håndsprit med. Læs gerne de specifikke retningslinjer for gymnastik, inden du tager afsted her: https://www.dgi.dk/gymnastik/gymnastik/artikler/saadan-kan-der-dyrkes-gymnastik-under-coronakrisen

Mike Mønsted Petersen

Hvis corona-situationen gør, at vi er nødt til at aflyse, vil din betaling automatisk blive tilbagebetalt.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer