DGI Storkøbenhavns Mini-Rep

Hvornår
31. aug 2020 kl. 18:30 - 3. maj 2021 kl. 21:00
Hvor
DGI-byen Sportshuset, Tietgensgade 65, 1704 København V, Danmark
Hvem
Udøvere, 18 - 40 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 21 55 8002

OBS! Tilmelding sker via ODK’s hjemmeside her: https://odk.dk/rytmehold-dansehold-odk/

DGI Storkøbenhavns MiniREP er et rytmehold for dig, som brænder for gymnastikken og for at lære. Du elsker udfordringer, sved på panden og fællesskabet. Du har derudover lyst til at være en del af en proces og en opvisning, hvor det hele skal ende med at gå op i en højere enhed ( = den FEDESTE opvisning).   

KBH Mini Rep er et hold, hvor der vil være fokus på holdet som helhed såvel som gymnastens personlige udvikling. Det er et hold hvor fællesskabet og det sociale vil blive prioriteret højt, og hvor vi skal hygge os helt vildt! Der vil til træningerne blive arbejdet med teknik, kreativitet, forskellige bevægelsesmønstre og alsidighed, hvor du også vil blive præsenteret for forskellige stilarter inden for dansens verden. Bl.a. moderne, jazzballet, house samt inspiration fra Horton-teknikken. 

Der vil til træningerne være masser af power, god energi og en dejlig stemning. Der skal være plads til alle, og der skal også være plads til at have en dårlig dag.  Det forventes, at du prioriterer træningerne såvel som opvisningerne. Derudover, at du er åben overfor nye projekter og tager ansvar for egen læring og indsats :)

Vær opmærksom på, at du skal være fyldt 18 år inden d. 31. december 2020, for at kunne deltage på holdet.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer