Minihjælperkursus

Hvornår
21. nov 2021 kl. 10:00 til 16:00
Hvor
Hårlev Hallen, Industrivej 39, 4652 Hårlev, Danmark
Hvem
Trænere, 11 - 12 år, begynder

Nummer
2021 23 55 3000

Kom godt i gang som minihjælper  
Har du spottet energiske unge gymnaster i din forening? Så giv dem lyst og redskaber til at til at blive en del af lederteamet på dit hold og i din gymnastikforening?

De kan nemlig gøre en stor forskel og måske blive fremtidens dygtige instruktører. 
 
 
Vil de gerne lege med gymnasterne, viser de interesse for at ville lære dem at udvikle sig som gymnaster ... og er de sociale og kan lide at møde nye gymnastikvenner? Så er Minihjælperkurset lige noget for dem. 
 
I løbet af kurset gives introduktion til det at være hjælper på et gymnastikhold og til at blive bevidst om rollen som minihjælper. Det handler om leg, krop og bevægelse, spring og redskabsaktiviteter, rytme og bevægelser. 
Vi fortæller dig også om din rolle og dine muligheder som minihjælper. 
 
Kort sagt: Vi hjælper de unge med at blive seje minihjælpere, man skal være 11-12 år for at deltage.

Som medlemsforening i DGI får din forening tilskud til kurser og uddannelser. I DGI Storstrømmens seks kommuner er det muligt at søge om tilskud til den resterende del af beløbet: Sådan får din forening refunderet udgifter til uddannelse
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

Marlene Dafne, Camilla Lander

Kurset er med fuld forplejning. Stedet for kurset kommer snart.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer