Hjælpeinstruktøruddannelse 1

Hvornår
30. okt kl. 09:00 - 31. okt 2021 kl. 15:00
Hvor
Tingsted Hallen, Stationsvej 63, 4800 Nykøbing F., Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 15 år, begynder, letøvede

Nummer
2021 23 55 3010

Kom i gang som hjælpeinstruktør 
Har du lyst til at blive en del af lederteamet i din gymnastikforening? Vil du gerne hjælpe gymnaster med at blive bedre og møde nye gymnastikvenner? 
Så er Hjælpeinstruktøruddannelse 1 noget for dig. 
 
 
I løbet af uddannelsen lærer du at igangsætte aktiviteter, og du bliver bevidst om din nye rolle som hjælpeinstruktør. Du lærer også at bruge lege i træningen og at udvælge lege til sammenhænge og til forskellige hold - og så får du en masse viden om spring, rytme, bevægelse og sanser m.m. 
 
Kort sagt: Vi hjælper dig med at blive en sej hjælpeinstruktør.

Formål:

  • At give kommende gymnastikinstruktører/-ledere indsigt i og viden om gymnastikuddannelsen med henblik på et gymnastikinstruktørarbejde i en folkelig forening.
  • Hjælpeinstruktøruddannelsen skal give kursisten forudsætninger for at fungere som hjælpeinstruktør sammen med instruktører.
  • At opleve et rolleskift fra gymnast til hjælpeinstruktør.

Som medlemsforening i DGI får din forening tilskud til kurser og uddannelser. I DGI Storstrømmens seks kommuner er det muligt at søge om tilskud til den resterende del af beløbet: Sådan får din forening refunderet udgifter til uddannelse
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

Målgruppe

Hjælpeinstruktører i alderen 13-15 år. 

Malene Bjerregaard Abrahamsen, Anders Kjær Bollesen

I skal sove i hallen, og i skal selv medbringe madras, luftmadras eller lignende at sove på og dyne eller sovepose.

Udover gymnastiktøj til hele weekenden, skal I medbringe, papir og blyant, samt naturligvis hvad I ellers får brug for af tøj og toiletsager og godt humør. Udannelsen er med fuld forplejning.

Hjælpeinstruktøruddannelse 1 afholdes samtidig med Hjælpeinstruktøruddannelse 2.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer