Hjælpeinstruktøruddannelse 2

Hvornår
30. okt kl. 09:00 - 31. okt 2021 kl. 15:00
Hvor
Tingsted Hallen, Stationsvej 63, 4800 Nykøbing F., Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 15 år, begynder, letøvede

Nummer
2021 23 55 3011

Bliv en sej og dygtig hjælpeinstruktør 
 
Få endnu flere fede gymnastikoplevelser, og bliv klar til mere ansvar i din gymnastikforening, når du har gennemført Hjælpeinstruktøruddannelse 2. 
Du har allerede nogle erfaringer som hjælpeinstruktør, og dem bygger vi videre på i løbet af denne uddannelse.

Du vil blandt andet blive endnu bedre til at udvikle gymnasterne, og du bliver klogere på træningsopbygning, lege, spring, redskabsaktiviteter, rytme, musik og meget mere. 
 
Med hjælpeinstruktøruddannelse 2 er du rigtig godt på vej til at blive en god og selvstændig gymnastikinstruktør.

Formål 
Formålet med uddannelsen er at udbygge deltagerens kompetencer til at være hjælpeinstruktør i gymnastik i en forening. Uddannelsen bygger ovenpå Hjælpeinstruktøruddannelse 1 samt deltagerens erfaringer som hjælpeinstruktør.

Som medlemsforening i DGI får din forening tilskud til kurser og uddannelser. I DGI Storstrømmens seks kommuner er det muligt at søge om tilskud til den resterende del af beløbet: Sådan får din forening refunderet udgifter til uddannelse
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’ 
 

Målgruppe

Hjælpeinstruktører i alderen 13-15 år. Du skal have gennemført hjælpeinstruktøruddannelse 1 samt have været hjælpeinstruktør i mindst en sæson.

Peter Kjær Bollesen, Carina Kjær Bollesen

I skal sove i hallen, og i skal selv medbringe madras, luftmadras eller lignende at sove på og dyne eller sovepose.

Udover gymnastiktøj til hele weekenden, skal I medbringe, papir og blyant, samt naturligvis hvad I ellers får brug for af tøj og toiletsager og godt humør. Udannelsen er med fuld forplejning.

Hjælpeinstruktøruddannelse 2 afholdes samtidig med Hjælpeinstruktøruddannelse 1.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer