Skab mere end "LEG" på din redskabsbane (3-6 år)

Hvornår
27. nov 2021 kl. 09:00 til 14:00
Hvor
Præstø Skole, Skolevej 15, 4720 Præstø, Danmark
Hvem
Trænere

Nummer
2021 23 55 3100

På kurset sætter vi fokus at samensætte redskabsopstillinger som udfordrer børnene sanseligt og motorisk. Redskabsbaner er altid sjovt og sætter mange færdigheder i spil. På den måde bliver gymnastikken til mere end bare "sørøverleg". 
Med udgangspunkt i motoriktrappen gennemgår vi forskellige opstillinger og hvad der udfordrer børnene sanseligt og motorisk.  
 
Vi kobler teori om motorisk udvikling med gymnastikkens grundelementer, og sammen opstiller vi redskabsmiljøer, afprøver og udvikler. Vi gennemgår hvad de enkelte redskaber hedder, samt hvordan de kan kobles sammen til ideelle redskabsopstillinger. 

Indhold:  
Opbygning af redskabsbane og opstillinger + placeringer af opstillinger i små rum og store rum
- Hvordan kan vi støtte forældre og børn bedst muligt på redskaberne, så barnet udfordres motorisk. 
- Gennemgang af basisfærdigheder 
- Progression i undervisningen, vi arbejder med konkrete forslag til hvordan redskabernes kan organiseres. 

Målgruppe: 
Kurset er for instruktører på forældre/barn og puslinge niveau, som ønsker at få større kendskab til redskaber og opstillinger.  
Redskabsbanen er MERE en bare en leg og derfor kan du med dette kursus få nye ideer til at skabe opstillinger til din redskabsbane. 

Børnekurser: Klik på linket HER 
Familiekurser: Klik på linket HER

Som medlemsforening i DGI får din forening tilskud til kurser og uddannelser. I DGI Storstrømmens seks kommuner er det muligt at søge om tilskud til den resterende del af beløbet: Sådan får din forening refunderet udgifter til uddannelse
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

Marlene Dafne, Trine Hau Bentsen

Husk egen drikkedunk og forplejning til kurset. Der vil være en forfriskning i form af frugt eller lignende.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer