Springbaner og motorisk træning til de mindste

Hvornår
18. sep 2021 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Tingsted Hallen, Stationsvej 63, 4800 Nykøbing F., Danmark
Hvem
Trænere

Nummer
2021 23 55 3125

På dette kursus er grundmotorikken omdrejningspunktet for motivation og rette udvikling af springgymnasten i det enkelte barn.

Med fokus på basal motorisk udvikling, opbygges udfordrende springbaner, høje som lave, basemotoriske baner samt baner til sansemotorisk stimuli. 
 

Indhold: 
Vi lægger vægt på den helt basale modtagning, som svarer til de baner vi laver.  
Dette gennemgås og vi øver det naturligvis også.
 
Du vil blive i stand til at lave fængslende undervisning, som børnene vil elske dig for. De keder sig nemlig når de står i kø, så det skal undgås :)

Målgruppe: 
Kurset henvender sig til nye instruktører, minihjælpere, hjælpere og evt. forældrehjælpere, som skal undervise børn i aldersgruppen  2 - 6 år. 
 
Børnekurser: Klik på linket HER
 
Familiekurser: Klik på linket HER

Som medlemsforening i DGI får din forening tilskud til kurser og uddannelser. I DGI Storstrømmens seks kommuner er det muligt at søge om tilskud til den resterende del af beløbet: Sådan får din forening refunderet udgifter til uddannelse
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

Ina Nielsen

Medbringe en bamse på 10-15 cm til kurset.

Husk en drikkedunk. På kurset vil der blive serveret en forfriskning i form af frugt eller lignende.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer