Springkoncept - lær at sammensætte et godt springkoncept

Hvornår
30. okt 2021 kl. 10:00 til 14:00
Hvor
Haslev Hallen springafsnit 1+2, Sofiendalsvej 42, 4690 Haslev, Danmark
Hvem
Trænere

Nummer
2021 23 55 3220

På dette inspirationskursus vil du som kursist modtage nye og spændende ideer til, hvordan man opbygger et godt springkoncept i et opvisningsprogram.

Det er sjovt at være gymnast i et godt koncept, og det er en succes, når publikum også føler sig godt underholdt.

 

På kurset gennemgåes:

  • hvordan dele af et koncept kan inkorporeres i den normale undervisning som teknikstationer.
  • teori om emnet og arbejde praktisk. Du vil kunne bruge den teoretiske viden fra kurset til at skabe et kort koncept på papiret.
  • forskellige principper inden for udtænkningen og selve ”samleprocessen” i et koncept.

 
Instruktørerne: 
Jeppe Østergaard
baggrund har dyrket gymnastik hele sit liv, og undervist alt fra elite til bredde, børn og voksne i mange aldre. Gennem den landsdækkende event med at få 10.000 drenge til at lave gymnastik på 10 dage har Jeppe stor erfaring med at undervise masser af friske drenge - både dem, der kendte til gymnastik og rigtig mange som ikke gjorde. ALLE blev fanget af det, og havde en fest.  Jeppe har med stor succes lavet supervisionsarbejde i min egen lokalforening, og han brænder for at hjælpe andre trænere til at tænke lidt ud af boksen angående, hvordan de kan planlægge deres træning.

Jeppe Bardrum har lavet gymnastik siden jeg var 12 år gammel og har gået på en masse forskellige hold, og lavet en masse forskellig gymnastik; lige fra opvisning til konkurrence og til dans. Udover selv at være en super aktiv gymnast, har han også en stor passion for at formidle sin store viden som inspiration til andre, og har derfor også brugt en masse tid på at undervise. 

Du kan se andre springkurser : Klik på linket HER

Som medlemsforening i DGI får din forening tilskud til kurser og uddannelser. I DGI Storstrømmens seks kommuner er det muligt at søge om tilskud til den resterende del af beløbet: Sådan får din forening refunderet udgifter til uddannelse
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

Jeppe Bardrum, Jeppe Østergaard Nielsen

Husk egen drikkedunk og forplejning til kurset. Der vil være en forfriskning i form af frugt eller lignende.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer