Springopsætning - Brug dine redskaber på en ny måde

Hvornår
24. okt 2021 kl. 09:00 til 15:00
Hvor
Blæsenborghallen, Blæsenborg Alle 10, 4930 Maribo, Danmark
Hvem
Trænere

Nummer
2021 23 55 3230

På dette kursus vil vi 'tømme redskabsrummet' og give inspiration til meningsfulde redskabsopstillinger. Vi skal snakke om den optimale springprogression, og hvordan man som instruktør kan udfylde hvert spring-trin med rette og gode redskabsopstillinger. Med udgangspunkt i undervisernes mange års erfaringer og gode resultater som instruktører fremhæves de gode opstillinger ... og hvorfor man ikke behøver at lave de dårlige.

Kurset vil indledningsvis beskrive:

  • vejen til araber-flik, hvorefter vi efterfølgende tager fat på springopstillinger henvendt til gymnaster, der er klar til at bygge videre på det.
  • vejen til strakt salto, hvorefter vi tager fat på opstillinger til gymnaster der er klar til at skrue og lave dobbeltroterende spring. 

Kort sagt: Kurset giver inspiration til redskabsopstillinger, henvendt til instruktører som underviser øvede gymnaster, der er lige til at tage med hjem i lokalforeningen.

Beskrivelser af instruktørerne

Søren Carstensen 
Gymnast fra barnsben og været gymnast på alt fra 10-14 hold til REPhold i både Sønderjylland og Fyn og instruktør med et langt og stærkt cv fra start som hjæpeinstruktør på Puslingehold, 10-14 hold, juniorhold, aspiranthold, Powertumbling, gl. elevhold på Bernstoffminde Efterskole og senest 2 år som REPholdsinstruktør i Sønderjylland. Derudover har jeg været gymnastiklærer på Sundeved Efterskole. 

Bjørk Gotthardsen 
Sønderjyde med en stærk gymnastikkarriere siden han kunne gå og nu til REP hold i DGI Sønder- Sydøst- og Østjylland
Gymnastiklærer på Sundeved Efterskole, tumblingtræner i 9 år. Udover klubarbejdet er jeg også tilkoblet GymDanmark, som junior landsholdstræner i Tumbling.

For andre kurser om Spring: Klik på linket HER

Som medlemsforening i DGI får din forening tilskud til kurser og uddannelser. I DGI Storstrømmens seks kommuner er det muligt at søge om tilskud til den resterende del af beløbet: Sådan får din forening refunderet udgifter til uddannelse
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

Bjørk Tønder Gotthardsen, Søren Carstensen

Der serveres frokost og frugt under kurset.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer