Tøndebånd - dit håndredskab

Hvornår
21. nov 2021 kl. 10:00 til 12:30
Hvor
Ellebækskolen - Afdeling Kalbyris, Solsikkevej 20, 4700 Næstved, Danmark
Hvem
Trænere

Nummer
2021 23 55 3349

Kom og få lært grundteknik til håndtering af tøndebåndet, få inspiration til sekvenser, sammensætninger og tricks samt ideer til, hvordan man griber en tøndebåndsserie an.

Du behøver ikke at have haft et tøndebånd i hånden før, men det kan være en fordel at have haft en eller anden form for håndredskab tidligere.

 
Målgruppe: 
Vi forestiller os du underviser gymnaster/hold fra ca. 15 års alderen eller ældre. Gymnasternes niveau er let øvet eller øvet.

Kursusindhold: 
- Grundteknik til tøndebånd 
- Tricks og inspiration til at finde og udvikle tricks og sammensætninger (solo, gruppe, udvekslinger) 
- Små sekvenser til træning og serieudvikling

Du må meget gerne medbringe eget tøndebånd hvis du har et.

Instruktør: 
Viktoria har 10 års erfaring inden for
rytmisk sportsgymnastik og er tidligere Verdenholdsgymnastik og gymnast på Ollerups Elitehold. Viktoria underviser samme dag i kurset 'Bold - dit håndredskab'

Du er velkommen på begge kurser selvom du ikke er instruktør for et hold.

Vil du have endnu mere inspiration til rytme træning. Se vores kursusoversigt HER.

Som medlemsforening i DGI får din forening tilskud til kurser og uddannelser. I DGI Storstrømmens seks kommuner er det muligt at søge om tilskud til den resterende del af beløbet: Sådan får din forening refunderet udgifter til uddannelse
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

Viktoria Visborg Thune

Husk at medbringe eget Tøndebånd, har man ikke eget Tøndebånd, så kontakt venligst DGI Storstrømmen på sgke@dgi.dk, så vi kan hjælpe.

Husk en drikkedunk. Der bliver ikke serveret frokost i forbindelse med kurset, undervejs på kurset vil der blive serveret en forfriskning i form af frugt eller lignende.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer