Gymnastik i skolen – DGI Storstrømmen

Hvornår
10. aug 2020 kl. 08:00 - 30. jun 2021 kl. 08:00
Hvem
Trænere, 10 - 80 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 23 55 3700

Vil du prøve en anderledes idrætstime med spring, serier og rytmer? Vi gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i gymnastik.

Gymnastik i grundskolen dækker kompetenceområdet alsidig idrætsudøvelse, som inkluderer redskabsaktiviteter, dans og udtryk samt kropsbasis. Det giver eleverne rig mulighed for at udforske gymnastikken i idrætsundervisningen gennem hele deres skoletid – ligesom området giver muligheder for en styrkelse af elevernes motoriske udvikling og sikre en alsidig kropslig læring.

Gymnastik i skolen er for dig, som ønsker ny inspiration til idrætsundervisningen med motorik, dans & udtryk og spring- og redskabsaktiviteter. I materialet finder du også forslag til, hvordan du som idrætslærer griber idrætsprøven i 9. klasse an, hvis eleverne trækker disse temaer.

Du kan vælge mellem tre tilbud, som har til formål at skabe glæde og udvikling hos den enkelte elev. Ethvert forløb kan tilpasses netop din skoles behov og ønsker. 

  • Få besøg af en instruktør i idrætstimen
  • 3-timers kursus for idrætslærere
  • Komplet undervisningsforløb til dine idrætstimer

Tilbuddene henvender sig til alle klassetrin i folkeskolen, og du kan kontakte Sille Gry Krogsbæk Eskildsen på mail: sgke@dgi.dk eller tlf.: 79404859 hvis du ønsker at gøre brug af et af ovenstående tilbud.

Materialet kan downloades gratis her eller bestilles trykt her.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer