Inspirationsdag for drengeinstruktører

Hvornår
17. okt 2021 kl. 10:00 til 14:00
Hvor
Digtervejshallen/Lille Næstved Skole, Karrebækvej 70, 4700 Næstved, Danmark
Hvem
Trænere

Nummer
2021 23 55 3899

Trænger du til inspiration til drengetræning? Så er dette kurset for dig! 
I løbet af denne inspirationsdag får du nye ideer til, hvordan du kan fastholde den spændene udfordrende og lærerig undervisning for drengene. 
Vi tror på, at drengene gennem leg kan lærer mest muligt; de har det sjovt og bliver dygtige gymnaster. 
 
 

Indhold:  
Rent praktisk kommer vi til at gennemgå forskellige lege og opvarmningsformer, der både indeholder teknisk indlæring og også de vigitge sociale fokuspunkter, som holder drengenes opmærksomhed fanget. 
Drenge kræver nogle gange en mere alternativ undervisningstilgang en pigerne. 

Netop det bliver man klogere på på dette kursus, hvor der naturligvis også gennemgås springopstillinger, hvor drengene med gymmnastikken både får og bruger energi.  
 
Vi glæder os til at se en masse til en fantastisk god lærerig dag.

Instruktørerne: 
Jeppe Østergaard baggrund har dyrket gymnastik hele sit liv, og undervist alt fra elite til bredde, børn og voksne i mange aldre. Gennem den landsdækkende event med at få 10.000 drenge til at lave gymnastik på 10 dage har Jeppe stor erfaring med at undervise masser af friske drenge - både dem, der kendte til gymnastik og rigtig mange som ikke gjorde. ALLE blev fanget af det, og havde en fest.  Jeppe har med stor succes lavet supervisionsarbejde i min egen lokalforening, og han brænder for at hjælpe andre trænere til at tænke lidt ud af boksen angående, hvordan de kan planlægge deres træning.

Jeppe Bardrum har lavet gymnastik siden jeg var 12 år gammel og har gået på en masse forskellige hold, og lavet en masse forskellig gymnastik; lige fra opvisning til konkurrence og til dans. Udover selv at være en super aktiv gymnast, har han også en stor passion for at formidle sin store viden som inspiration til andre, og har derfor også brugt en masse tid på at undervise. 

Som medlemsforening i DGI får din forening tilskud til kurser og uddannelser. I DGI Storstrømmens seks kommuner er det muligt at søge om tilskud til den resterende del af beløbet: Sådan får din forening refunderet udgifter til uddannelse
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

Jeppe Østergaard Nielsen, Jeppe Bardrum

Husk egen drikkedunk og forplejning til kurset. Der vil være en forfriskning i form af frugt eller lignende.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer