DGI Storstrømmen/HTT - Afterrep

Hvornår
1. sep 2020 kl. 19:30 - 30. jun 2021 kl. 21:30

Nummer
2021 23 55 8040

After rep nord er et repræsentantionshold i samarbejde med Haslev TT og DGI Storstrømmen.

Det er vigtigt forud deltagelse, at man har registreret sig INDEN man kommer i hallen til prøvetræning og er tilmeldt holdet senest 15. september, hvis man er udtaget. Læs mere herunder.

Du kan læse mere om holdet og blive tilmeldt her: https://htt.dk/wp/springhold/ 
 
Træningstidspunkt: Torsdage 19.30-21.30, Haslev TT, Hal B

Vi forventer, du har et højt gymnastisk grundniveau enten spring eller rytmisk, da kravet for at gå på holdet er, at du tidligere har gået på et repræsentationshold eller hold på lignenede niveau.

Vi forventer mødepligt til såvel træninger, ekstratræninger og opvisninger. Ekstratræningerne vil ligge i november og januar og datoerne ligger fast ved sæsonstart.

Vi deltager normalt i 8-10 opvisninger fra slut- februar til slut- juni, datoerne følger i løbet af efteråret. Tilgengæld får du træninger på et højt niveau med fede udfordringer. Spændende sammensætninger af rytmiskesekvenser og nytænkende ideer for spring og springkoncepter.

Du vil desuden blive udfordret med et håndredskab både som rytme- og springgymnast.

Du vil blive en del af et enestående socialt hold med mange hyggelige stunder, ikke mindst tredje halvleg, som prioriteres højt efter hver træning. Så har du mod på at blive gymnastisk udfordret og blive en del af socialt fælleskab, samt selv at bidrage med dit engagement og din tid, så er After rep nord måske holdet for dig. 2021 er Landstævne- år og After rep nord deltager selvfølgelig i stævnet. Der skal påregnes ekstra udgifter til dragter og evt. udstyr. Vel mødt.

Kontaktperson: Holdleder Dorthe Hornum, telefon 61333322

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer