DGI Nordjylland - Junioropvisning i Østervrå

Hvornår
11. mar kl. 17:00 - 12. mar 2022 kl. 20:00
Hvor
Østervrå Idræts- og Kulturcenter, Bredgade 6, 9750 Øster-Vrå, Danmark
Hvem
Udøvere, 11 - 18 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2022 01 55 4002

Lad os fejre Gymnastikken i fællesskab til DGI Nordjyllands forårsopvisninger. Vi byder op til fest, og dit gymnastikhold er inviteret!

Fra fredag d. 11. marts til lørdag d. 12. marts 2022 afholdes festlighederne i Vrå til DGI Nordjyllands eneste rene junioropvisningen. I programmet for opvisningen er der plads til store som små gymnastikhold, blot gymnasterne er i aldersgruppen fra 4. klasse og op til 18 år. Programmet vil være en god blanding af opvisninger fra både spring- og rytmehold fra forskellige lokalforeninger, efterskoler og DGI Nordjyllands Landsdelshold.

Til DGI Nordjyllands forårsopvisninger er der generelt fokus på at give gymnasterne en rigtig god oplevelse. De synlige samaritter giver gymnasterne sikkerhed, når de kaster sig rundt i de vilde spring. De dygtige speakere samt den gode musik vil sætte en fantastisk stemning både på gulvet og på tilskuerrækkerne hele opvisningen igennem.

 Vi håber på at få mange forskellige lokalforeningshold repræsenteret til forårets opvisninger og vi ser frem til give et stor bifald til netop dit gymnastikhold. 

Arrangørforening ved denne opvisning: GF 77 i Østervrå

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer